O fostă concurentă Survivor 2021 a făcut furori pe plajă. Blondina arată de milioane. FOTO

Ana Anitoiu, Alexandra Chiric 30.07.2021, 19:06

O fostă concurentă Survivor 2021 a făcut furori pe plajă, în România. Blondina arată de milioane și a atras toate privirile cu trupul ei bronzat perfect. Vedeta a revenit la o siluetă de invidiat după ce în Republica Dominicană se alesese cu câteva kilograme în plus.

Ce fostă concurentă Survivor 2021 a atras priviri la plajă, în România

Deși multe vedete își fac planuri să ăși petreacă vacanța în destinații aflate peste hotare, fosta concurentă Survivor 2021 n-a ezitat să se bucure de plajă în România. Blondina a mers pe plaja H2O din Mamaia și a făcut deliciul bărbaților aflați acolo.

Într-un costum de baie albastru format din două piese, Roxana Nemeș a apărut la plajă ca o adevărată descendentă a zeiței Afrodita. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a scăpat de kilogramele pe care le acumulase în Republica Dominicană din cauza unor probleme hormonale. Acum, are un trup fără cusur. Deschideți galeria foto de mai sus!

O fosta concurenta Survivor 2021 a facut furori pe plaja. Blondina arata de milioane. FOTO
Roxana Nemes

Fosta concurentă Suvivor 2021, pe masa de operație

Anterior, Roxana Nemeș a ajuns pe masa de operație, după ce a fost diagnosticată cu endometrioză, o boală ce poate cauza infertilitate. Frumoasa blondă s-a recuperat și își dorește să devină mamă cât mai repede.

”La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile.

Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină, poate a întârziat până acum şi din cauza acestei afecţiuni. Lucrăm la un bebe, da”, a spus vedeta, la Teo Show.

Fosta concurentă de la Survivor 2021 vrea să-și întemeieze o familie

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a mai spus că probabil primul ei copil va fi un băiat, deși pentru ea nu va conta dacă va naște o fată. În plus, blondina își mai dorește să realizeze o emisiune.

”Îmi doresc un copil foarte tare. Nu contează dacă e băiat sau fată, vreau să fie sănătos. Dar eu simt că o să fie băiat prima oară. Mă văd mamă de băiat. Nu am fost stresată pe tema asta, dar îmi doresc foarte mult. Am muncit mult pentru asta, dar încă nu m-a luat frica. Îmi mai doresc să realizez o emisiune”, a mai spus Roxana Nemeș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...