O fetiţă de şase ani, lovită cu un tocător de directoarea şcolii, chiar în faţa mamei. Imagini crunte

Stan Filon 04.05.2021, 18:24
O fetiţă de şase ani, lovită cu un tocător de directoarea şcolii, chiar în faţa mamei. Imagini crunte

Imagini care au scandalizat o lume întreagă au venit din America, acolo unde o fetiță de numai șase ani a fost bătută de directoarea școlii unde învăța. Mai mult, cea care a fost nevoită să asiste la scenele înfiorătoare a fost chiar mama copilei, care însă nu a putut face nimic, fiindu-i frică să nu fie deportată.

O fetiţă de şase ani a fost bătută cu un tocător de directoarea şcolii, chiar în faţa mamei

Așadar, incidentul nu s-a petrecut într-o țară din lumea a treia, ci chiar în America, unde se regăsește cea mai mare democrație din lume! Directoarea unei şcoli elementare centrale din Clewiston, Florida, este anchetată de poliţie după ce a lovit pur și simplu cu un tocător de lemn o fetiţă de numai şase ani, pe care a acuzat-o că a stricat un calculator al instituției de învățământ. În plus, mama ei a fost nevoită să plătească și o amendă!

Mama elevei de doar șase ani a declarat că a fost chemată la şcoală, după ce conducerea s-a plâns de faptul că micuța a cauzat pagube unui computer din instituţie. A rămas surprinsă atunci când i s-a spus că trebuie să plătească o amendă de 50 de dolari, dar a rămas șocată atunci când a intrat în biroul directoarei școlii respective.

Copila ar fi adus prejudicii unui calculator al instituției de învățământ

Acolo se afla și eleva de doar 6 ani care plângea. Directoarea, ajutată de o altă profesoară, au așezat-o pe copilă cu burtica pe un scaun, apoi directoarea a început să o bată cu un tocător de lemn pe micuța care plângea și își striga mama.

Chiar dacă i s-a rupt sufetul de durere, aceasta nu a putut interveni pentru a-și salva fiica, deoarece are statut de imigrant și s-a temut să nu aibă probleme și mai grave. În schimb, a filmat întregul moment pentru a arăta exact ce se întâmplă în interiorul şcolii.

”Nimeni nu m-ar fi crezut. Mi-am sacrificat fiica, astfel încât toţi părinţii să poată realiza ce se întâmplă în această şcoală. Când am ajuns, fiica mea era deja la birou. Directorul a început să ţipe. Nu erau camere de supraveghere. Ce puteam face în acel moment? Eu şi fata mea, singure. Ura cu care a lovit-o pe fiica mea, vreau să spun că a fost o ură cu care nu am lovit-o niciodată eu pe fiica mea. N-am lovit-o eu niciodată, dar ea a lovit-o aşa, cu ură”, a declarat femeia.

Cazul a ajuns la procuratură

Copila bătută de directoarea școlii a fost dusă la medic, de unde a obținut un document pentru rănile cauzate de obiectul folosit de directoare și mama ei a apelat și la un avocat, trecând peste frica de deportare. Este îngrijorată acum de prejudiciile psihologice cauzate copilului ei. Avocatul fetei, Bret Provinsky, a declarat că Procuratura de Stat revizuieşte cazul pentru a vedea ce acuzaţii penale pot fi aduse împotriva directoarei Melissa Carter, dar și doamnei care a ajutat-o s-o pedepsească pe fetiță.

“Este un act agravant. Au folosit o armă care i-a putut provoca vătămări fizice grave. Copilul este îngrozit, se simte vulnerabil. Nu poate face nimic în mâinile acestor adulţi care au tratat-o atât de brutal, sălbatic, sadic”, a adăugat avocatul.