O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic în scara unui bloc

Elena Avramescu 19.07.2021, 15:16
O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic în scara unui bloc

O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic. În decursul zilei de luni, polițiștii au găsit o femeie în vârstă de 40 de ani într-un sac de plastic, în stare de semiconştienţă, pe casa scării unui bloc din Suceava, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuţ Epureanu.

O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic

Ionuţ Epureanu a mai menționat faptul că, în jurul orei 13,00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc, fiind într-un sac de plastic.

Astfel că persoana a fost găsită de echipajul de poliţie prezentând semne vitale, însă se afla în stare de semiconştienţă, fiind solicitat un echipaj de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Când a ajuns la spital, persoana în cauză şi-a revenit iar acum este în afara oricărui pericol.

Tot Ionuț Epureanu a mai menționat faptul că, investigativ preliminar, s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie în vârstă de 40 de ani, însă cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, astfel că prezenta fizionomia unui copil.

O femeie din Suceava, gasita intr-un sac de plastic
112

Femeia în vârstă de 40 de ani locuieşte într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama şi fratele său în vârstă de 37 de ani, şi aceştia din urmă cu grave probleme psihice. S-a aflat că mama şi fiul ar fi agresat victima, după care ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului unde locuiesc.

Imediat după, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul SIC şi laboratorul criminalistic mobil, cu scopul de a se efectua mai multe cercetări şi a se stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

În plus, a fost informată DGASPC Suceava şi unitatea medicală de specialitate pentru a prelua persoanele suspecte de comiterea agresiunii. Un dosar penal s-a întocmit în acest caz, urmând să fie stabilită încadrarea juridică a faptelor.