O Faimoasă e în pericol la Survivor România. Motivul pentru care Pro Tv a scos banii pentru Nicoleta Luciu (Exclusiv)

Stan Filon 18.01.2022, 09:13
O Faimoasă e în pericol la Survivor România. Motivul pentru care Pro Tv a scos banii pentru Nicoleta Luciu (Exclusiv)

O concurentă din echipa Faimoșilor este în pericol! Aceasta nu a primit acordul medicului pentru a participa la primele probe ale celebrei emisiuni Survivor, care de anul acesta este difuzată de Pro TV, după ani buni în care a făcut audiențe record la Kanal D. Producătorii emisiunii se pare că îi caută deja înlocuitor vedetei respective, iar invitațiile au fost deja lansate către mai multe staruri autohtone.

O Faimoasă este în pericol la Survivor România

Emisiunea Survivor a avut deja debutul la Pro TV, însă una dintre concurente a avut parte de un ghinion teribil. Aceasta nici nu a mai ajuns la prima probă, deoarece medicul i-a interzis să participe, după ce i-a descoperit o afecțiune care ar fi pus-o în pericol.

Vorbim despre cântăreața Otilia Bilionera, care a intrat plină de speranță în celebra emisiune de la Pro TV, dar de unde ar putea ieși mai repede decât se aștepta, din cauza unei afecțiuni pe care aceasta se pare că a ținut-o ascunsă. Cântăreața este foarte dezamăgită că medicii nu i-au permis să participe la prima probă. „Am venit să-mi demonstrez mie personal că pot”, spunea Otilia Bilionera la începutul emisiunii.

O Faimoasa este in pericol la Survivor Romania
O Faimoasa este in pericol la Survivor Romania

Ofertele au fost deja lansate

Producătorii emisiunii Survivor au trimis deja ferte către cel puțin două vedete. Este vorba despre Nicoleta Luciu și gimnasta Bianca Păsat, soția lui Cornel Păsat. Din informațiile nostre, cele două vedete au declinat oferta, deoarece nu vor să se despartă de cei dragi pentru o perioadă atât de îndelungată.

Între timp, Faimoșii au simțit gustul înfrângerii. Echipa Războinicilor a câștigat prima probă adjudecând trusa cu unelte necesare pentru a-și construi un acoperiș deasupra capului în jungla din Republica Dominicană. De cealaltă parte, Faimoșii au fost foarte dezamăgiți de înfrângere și au apărut deja primele divergențe.

Roxana Ciuhulescu s-a plâns că nu s-a putut odihni, din cauza colegilor de echipă. Unii au sforăit destul de zgomotos, așa că Faimoasa nu s-a putut odihni așa cum trebuie, iar randamentul său a fost, probabil, scăzut la prima probă. Cele două „triburi”, Faimoşii şi Războinicii, se vor lupta aprig pentru marele premiu pus în joc: 100.000 de euro!

Cei 12 Faimoşi de la Survivor România care au pornit la drum sunt Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niţă, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles şi Xonia.

Din echipa Războinicilor fac parte: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuţ Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu şi Ştefania Ştefan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...