O emisiune celebră de la Pro TV se mută la Antena 1. Castingul a fost deja anunţat

Nicu Stan, Gabriel Peneș 28.03.2021, 08:54
O emisiune celebră de la Pro TV se mută la Antena 1. Castingul a fost deja anunţat

O emisiune celebră de la Pro TV se mută la Antena 1. Castingul a fost deja anunţat. Cine a inventat această emsiune de succes, citiți în articolul de mai jos.

Antena 1 lansează o nouă emisiune. Aceasta a mai fost difuzată de PRO TV și Kanal d

O emisiune celebră de la Pro TV se mută la Antena 1. Castingul a fost deja anunţat, iar emisiunea ”The price is right” a mai fost difuzată și de televiziunea Kanal D.

Astfel, Antena 1 pregătește o nouă emisiune după un format internațional, însă cunoscut publicului din România. Este vorba de Prețul corect, show care s-a mai difuzat în trecut în România la două posturi de televiziune, Pro TV și Kanal D.

Emisiunea pretul corect a fost inventata in America
Emisiunea pretul corect a fost inventata in America

Selecțiile au început

Televiziunea din grupul Intact a pornit deja selecțiile pentru participanții pentru viitoarea emisiune „Prețul corect”.

Prețul corect a fost difuzată prima oară în România acum mai bine 20 de ani.
Licența formatului a fost achiziționată pentru oară în România de televiziunea din Pache Protopopescu.

Când a difuzat PRO TV emisiunea Prețul corect

De asemenea, Emisiunea s-a numit atunci ”Prețul corect” și a fost difuzată timp de 3 ani, între decembrie 1997 și martie 2000. Prezentatorii Prețului corect de la PRO TV au fost Stelian Nistor și Constantin Cotimanis.

De asemenea, Kanal D a preluat show-ul pe care l-a difuzat doar într-un an, respectiv în 2009. La acea vreme, Cosmin Cernat a prezentat emisiunea ”Spune-mi prețul”.

Cine a inventat emisiunea Prețul corect

La nivel internațional, emisiunea este cunoscută sub numele de ”Price is right”, formatul mondial fiind deținut de casa de producție Freemantle Media (Fremantle cum se numește acum).

Formatul ”The price is right” a fost inventat de Bob Stewart și produs la început de Mark Goodson și Bill Todman. Show-ul a debutat în anul 1956, în SUA. Emisiunea este, de fapt, o competiție interactivă în care oamenii trebuie să ghicească prețul unor produse în cadrul anumitor probe.

Încă un show nou la Antena 1

Pe de altă parte, Antena 1 va difuza un show nou, respectiv un concurs de  stand-up comedy. Jurații concursului vor fi Teo, Vio și Costel, alături de Dan Badea, părinții acestui gen de show în România.

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Cei interesați se pot înscrie pe casting.a1.ro, iar dacă vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up”, a anunțat Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe