O cunoscută vedetă de la noi şi-a pregătit deja înmormântarea. Are chiar şi cruce la doar 49 de ani (exclusiv)

Badea Violeta 26.09.2021, 09:51
O cunoscută vedetă de la noi şi-a pregătit deja înmormântarea. Are chiar şi cruce la doar 49 de ani (exclusiv)

Cutremurător! O vedeta extrem de cunoscută din țara noastră și-a pregătit înmormântarea până la cel mai mic detaliu. Deși are doar 49 de ani, aceasta a pregătit totul pentru momentul în care va trece în neființă, inclusiv crucea. Iată despre cine este vorba.

O vedetă din România și-a pregătit înmormântarea

Despre moarte s-au scris și s-au spus multe, cert este că e un lucru inevitabil, se poate întâmpla oricând și este bine să fii pregătit pentru orice. La acest lucru s-a gândit și o vedetă din țara noastră. Codruț Kegheș, poreclit și Cătălin Dezbrăcatu,  a oferit un detaliu despre înmormântarea sa.

„Cu numele ăsta voi pleca! Până și pe crucea mea va scrie Codruț Eugen Dezbrăcatu. Așa că nu văd niciun motiv pentru care aș încerca să-mi schimb numele”, a precizat el pentru Playtech.ro.

Celebrul Dezbrăcatu’ spune că oamenii nu-l cunosc după numele său real, ci după poreclă. Acesta a povestit că inclusiv familia și prietenii îi spun tot „Dezbrăcatu’”.

„Dacă sun și mă prezint drept Codruț, lumea ma întreabă despre care Codruț e vorba. Dacă fac același lucru și spun că sunt Eugen, voi fi tratat cu aceeași întrebare: ‘Care Eugen?’.

Dacă continui și spun că sunt Kegheș, lumea tot nu mă cunoaște. Însă de îndată ce folosesc numele de Dezbrăcatu’, lucrurile se limpezesc. Fiu-miu îmi spune Dezbrăcatu’, cei mai importanți prieteni la fel, oamenii simpli nu mă scot din Dezbrăcatu’!”, a mai adăugat el.

Codruț Keghes
Codrut Keghes

Personajul său împlinește 20 de ani

Codruț Kegheș a mai declarat că „Dezbrăcatu’” va împlini 20 de ani în 2022. Acesta este foarte mândru de personajul pe care l-a creat, iar cea mai mare bucurie este atunci când oamenii îi zâmbește.

„Dezbrăcatu face 20 de ani în 2022, în timp ce carcasa care îl însuflețește împlinește 50 de ani! Însă arat ca de 56”, a spus cu umorul său de neimitat practic Codruț Kegheș.

„Trebuie să le mulțumesc tututor care, atunci când mă văd, îmi zâmbesc. Zâmbetul lor îmi oferă o energie pe care încerc să le-o întorc înzecit oamenilor prin tot ceea ce fac”, a mai adăugat actorul.

Cine este Codruț Kegheș

Codruț Kegheș s-a născut pe data de 25 februarie 1972 și este actor. În anul 2001,  el a început să lucreze în televiziune, atunci când a fost desemnat câştigatorul concursului „Banc Show”, de la Prima TV. La vremea aceea, el spunea că se pregătește pentru o carieră de specialist în utilaje petroliere de foraj marin, dar destinul a avut un alt plan pentru el.

În 2002, Dezbrăcatu’ avea deja propria emisiune „Comedy Bar”, şi tot atunci a intrat în echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”. De atunci,  personajul Cătălin Dezbracătu’ a prins viață. De asemenea, Codruţ a mai avut și alte apariții pe la diferite emisiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...