O cunoscută cântăreață din România a fost implicată într-un accident de mașină. Au fost chemați pompierii și o ambulanță. În ce stare se află vedeta

Anca Manolica 17.08.2022, 17:56

Momente cumplite pentru una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România anilor 2000. a fost implicată într-un accident de mașină, miercuri, 17 august, bolidul său fiind serios avariat. A fost nevoie de intervenția de urgență a pompierilor și polițiștilor. În ce stare se află celebra artistă.

O cunoscută cântăreață din România, implicată într-un accident în Capitală

Cristina Rus a trecut prin niște clipe de spaimă cumplite în cursul zilei de miercuri, 17 august, după ce a fost implicată într-un accident de mașină. Fosta jumătate a trupei Blondy se afla în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord, când s-a întâmplat, bolidul pe care îl conducea fiind destul de avariat.

Din fericire, artista se află în afara oricărui pericol, ea alegându-se doar un sperietură zdravănă și, desigur, cu pagube materiale substanțiale. La fața locului au sosit cât s-a putut de repede un echipaj de poliție, dar și unul de Ambulanță, pentru a constata cele întâmplate și a acorda primul ajutor, în caz de era nevoie. În jur, desigur, s-au strâns și o mulțime de ochi curioși să vadă ce s-a petrecut.

„Eu sunt ok, nu am pățit nimic. A fost doar o sperietură”, a mărturisit artista în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cum s-a petrecut totul

Potrivit publicației Click!, fosta solistă se afla pe linia de tramvai, iar în momentul în care a dorit să facă stângă, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. În urma impactului, tot traficul din zona Pieței Buzești a fost dat peste cap. Zeci de mașini au stat în coadă și au așteptat să fie eliberat carosabilul.

cristina rus, mama pentru a treia oara, silueta
Cristina Rus / sursă foto: Click

În momentul producerii accidentului, Cristina Rus se afla singură în autoturism. Ulterior, echipajul de poliție sosit la fața locului a discutat cu vedeta pentru a afla mai multe detalii cu privire la împrejurările în care a avut loc incidentul.

Cu doar două luni în urmă, artista fusese surprinsă de către paparazzi în timp ce se afla la volanul bolidului și se îndrepta spre un salon de fițe din București. Cum nu găsise un loc de parcare, Cristina Rus a decis să lase mașina chiar pe trecerea de pietoni. Desigur, pietonii s-au arătat indignați de acest lucru, astfel că ea a decis să își mute mașina de acolo.

Artista în vârstă de 41 de ani a făcut parte din trupa Blondy, alături de alte două cântărețe celebre, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După ce proiectul s-a destrămat, ea a ales să se axeze mai mult pe viața de familie. În anul 2009 s-a căsătorit cu afaceristul Dragoș Bîlteanu, care i-a dăruit trei copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...