O concurentă de la Românii au talent s-a speriat după ce Smiley a apăsat X. ”Era șocată, săraca”. Ce a urmat

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 30.04.2021, 21:42

O tânără concurentă, de numai 16 ani, a decis că e momentul să își ia inima în dinți și să își încerce norocul pe scena de la Românii au talent. Din păcate, ceea ce ar fi trebuit să fie o surpriză plăcută pentru juriu și public, s-a transformat într-un moment taxat aspru de o parte dintre membrii juriului. Tânăra concurentă chiar s-a speriat după ce Smiley a apăsat X în timpul prestației sale.

Momentul de la Românii au talent care a atras nemulțumire din partea juraților. Smiley a apăsat X în timpul prestației

În ediția din această seară a show-ului de talente de la PRO TV, o tânără concurentă s-a speriat după ce Smiley a apăsat X în timpul momentului său. Chiar dacă adolescenta de 16 ani a încercat să îi surprindă plăcut cu prestația sa, în final a reușit să atragă un val de X-uri după ce a încercat să interpreteze o piesă extrem de dificilă. Primul care a remarcat faptul că tânăra nu se afla pe drumul cel bun a fost chiar Florin Călinescu, care a dat primul NU, apăsând butonul.

Eu am apăsat primul pe X! Nu știai că se dau X-uri la emisiune? Tu dai pe instrumental? Te așteptăm anul viitor. Să știi că noi putem să apăsăm și butonul auriu dacă e cazul, a spus Florin Călinescu despre prestația tinerei concurente.

Smiley a apăsat butonul de X și a speriat o concurentă de la Românii au talent
Alina, tânăra concurentă care s-a speriat după ce Smiley a apăsat X în timpul momentului său

Pe de altă parte, Andra a cam luat-o la rost pe adolescentă, care a remarcat faptul că aceasta s-a pierdut complet după ce Smiley i-a dat X.

Hai să oprim că văd că butoanele nu merg! Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat. Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca, a menționat Andra în timpul jurizării.

Andi Moisescu, singurul care i-a luat apărarea fetei, a încercat să îi readucă încrederea în sine și a comparat prestația sa cu una pentru civilizațiile ce urmează.

Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!, a mărturisit Andi Moisescu din fața monitorului.

Smiley a fost dezamăgit de prestația tinerei. Cum își imagina el, de fapt, momentul

Cel care a reușit să o destabilizeze pe concurentă în timpul prestației a fost Smiley, cel de la care probabil tânăra aștepta să primească aprecieri. Iubitul Ginei Pistol a apăsat însă butonul de X, considerând că este trist faptul că aceasta crede că știe să cânte. Dezamăgit de prestație, juratul spera ca momentul să fie unul marcat de golden buzz sau cel puțin de aplauze furtunoase la scenă deschisă.

E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva, a subliniat artistul.

Deși a fost vizibil stânjenită în timpul prestației dar și al jurizării, tânăra concurentă nu s-a lăsat afectată de comentarii și a recunoscut că își dorește să demonstreze că poate mai mult, urmându-și în continuare visul.

Nu e nimic grav, s-a închis o ușă. Mai e alta, iar dacă nu e o să intru pe geam. Mă pregătesc mai bine și vin la anul, a mărturisit aceasta la finalul momentului său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...