O concurentă a râs de Alexandra Dinu la Românii au Talent. ”Sunteți frumoasă, era nevoie pentru varietate”. Ce a urmat

Iancu Andreea 10.05.2021, 21:25
O concurentă a râs de Alexandra Dinu la Românii au Talent. ”Sunteți frumoasă, era nevoie pentru varietate”. Ce a urmat

Ediția cu numărul 28 a show-ului Românii au Talent a readus în atenția juraților un moment important de la preselecții. O concurentă a pregătit un roast de zile mari, în care a început să râdă inclusiv de Alexandra Dinu, jurata de la Pro TV. Deși aceasta ar fi putut să fie deranjată de afirmațiile făcute de tânără, frumoasa blondină a ales să facă o altă remarcă. Totodată, și Andra s-a simțit puțin stingherită, recunoscând că nu apreciază întotdeauna astfel de critici. Momentul a fost însă unul savuros.

Alexandra Dinu, criticată de o concurentă de la Românii au Talent

Sezonul 11 al show-ului de talente de la Pro TV a adus pe scenă o mulțime de concurenți cu pasiuni și talente inedite. Cea care a atras atenția juraților a fost o tânără concurentă, care a început să râdă de Alexandra Dinu pe parcursul momentului său. Pentru că în ediția cu numărul 28 jurații au fost nevoiți să revadă o parte dintre momentele de la preselecții și să decidă pe cine trimit în semifinale, evoluția tinerei Sara Smighelschi a fost urmărită din nou de juriu.

Doamna Alexandra Dinu, sunteți foarte frumoasă. Este nevoie de asta în juriu, pentru varietate. Trebuie neapărat frumusețe, talent, inteligență, umor. Eu în afară de Smiley și Pavel, nu am auzit pe nimeni să vorbească de rău. Și acum, Florin Călinescu. Mi-a spus mama că ați participat la alegeri. Ați vrut să fiți primar. Nu mă pricep eu prea bine la politică, dar la ce procent ați avut, nu cred că vă ajungea nici să fiți văr-primar, și-a început aceasta numărul pe scenă.

Alexandra Dinu, criticată de o concurentă care a început să râdă de ea pe scena de la Românii au Talent
Sara Smighelschi, tânăra care a stârnit hohote de râs pe scena de la Pro TV

Care au fost impresiile juraților după roastul concurentei. „Dă cu noi de perete”

Revederea momentului Sarei a adus buna dispoziție în rândul membrilor juriului. Aceștia au avut o misiune grea, să aleagă încă 14 concurenți, dintre cei care au primit deja trei sau patru de DA, pentru a li se alătura celor 10 deja aleși prin butonul auriu. Însă momentul concurentei care a făcut un roast de zile mari, în care a precizat și numele Alexandrei Dinu, nu a fost dificil de votat nici a doua oară. Micuța Sara Smighelschi a reușit să stârnească hohote de râs cu evoluția sa de pe scena Românii au Talent și chiar să obțină aprecierile frumoasei blonde. Alexandra Dinu a confirmat momentul, în timp ce Andra a recunoscut că nu este un mare fan al criticilor aduse la adresa sa.

E mișto, roastul e bun când râd mai mulți. Și dacă poate să râdă și împricinatul, e și mai bine atunci, a remarcat Andi Moisescu după revederea momentului de roast al Sarei.

Mie nu prea-mi place să facă cineva mișto de mine. Să vezi ce roast îi fac eu direct, a precizat și Andra.

Dă cu noi de perete. Și eu sunt pentru, avem nevoie și de diversitate, a decis Alexandra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...