O cântăreață celebră în anii 2000 revine în muzică. E transformată complet, fanii sunt uimiți

Badea Violeta 26.06.2022, 17:45

O cunoscută cântăreață revine în muzică după aproape două decenii. Îndrăgita artistă a decis să mai dea o șansă succesului de care a avut parte și să pună, din nou, muzica pe primul loc. Admiratorii acesteia vor fi în extaz atunci când vor afla vestea cea mare. Iată despre ce solistă este vorba și ce plan incredibil are!

Solista care revine pe scenă după aproape două decenii

Veste uriașă pentru fanii trupei HI-Q. Cei care au iubit piesele trupei care au rupt topurile ani întregi la rând au aflat, de curând, că Dana Nălabru, solista care a făcut multă vreme parte din celebra formație alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea, revine pe scena românească.

Aceasta vine în fața publicului singură, fără cei doi băieți. Partenera de viață a lui Dragoș Bucur nu a uitat niciodată de pasiunea sa pentru muzică, ba chiar a mai avut o încercare de a reveni chiar și în 2019, atunci când a făcut parte din campania „Redescoperă iubirea”.

Vedeta a lansat atunci o melodie cu un mesaj profund, „Drama”. De data aceasta însă, Dana Nălbaru a scos o o piesă religioasă, despre Iisus Hristos.

A filmat și un videoclip ce a apărut pe YouTube

Pentru superba sa piesă reliogioasă, Dana Nălbaru a filmati și un videoclip. Artista a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor la filmări, ținând cont de faptul că a trebuit să urce pe munte, în timp ce era îmbrăcată în fustă.

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult.

N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit”, a dezvăluit Dana Nălbaru pe Instagram.

Referitor la versurile melodiei, acestea transmit o emoție profundă.

„Pașii mei s-au oprit la răscruce de drum

N-am știut încotro să mă duc

N-am știut încotro s-o apuc

Mi-a fost frică să nu greșesc iar

Am simțit că e totun-zadar

Și sleită-n puteri am căzut

Vocea mea a strigat către tine, Isus, Tu mă știi cine sunt, tu mă vezi, nu m-ascund

Mi-ai promis că de mână mă ții

Tu lumină în viață să-mi fii

Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”, sunt doar câteva dintre ele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...