O cântăreaţă celebră din România, la un pas de moarte. Maşina de zeci de mii de euro s-a făcut praf

Ioana Bucur / 23.02.2021, 19:00

O cântăreață celebră din România, la un pas de moarte. Mașina de zeci de mii de euro cu care se lăuda de zor pe rețelele sociale s-a făcut praf în urma impactului devastator.

O cântăreaţă celebră din România, la un pas de moarte

O cântăreață celebră din România, la un pas de moarte, duminică seară. Mișa Frunză, cunoscută fanilor ca Mișa Mora, este fiica unui om de afaceri din Iași. Tânăra, care își obținuse permisul de conducere de puțină vreme, conducea o mașină ce valorează zeci de mii de euro. Probabil tocmai faptul că era la volanul unui bolid i-a salvat viața. Duminică seara, în zona Bucium, tânăra a fost implicată într-un accident auto extrem de grav. Din pricina stratului de polei format pe suprafața șoselei, a pierdut controlul mașinii și a izbit în plin un alt autoturism care staționa regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât vehiculului pe care l-a lovit a fost aruncat într-un stâlp din apropiere și s-a oprit într-o țeavă de gaz.

Potrivit bzi.ro, la fața locului au ajuns de urgență mai mult echipaje de pompieri. Pentru a preveni producerea unei explozii a conductei de gaze, alimentarea în zonă a fost oprită. În ciuda faptului că mașina de zeci de mii de euro pe care o conducea s-a făcut praf, din fericire, nu au existat victime.

O cântăreaţă celebră din România, la un pas de moarte
O cântăreaţă celebră din România, la un pas de moarte

Mișa Mora se lăuda pe internet cu noul bolid

Potrivit sursei citate, Mișa Frunză, sau Mișa Mora, așa cum se prezintă online, la momentul producerii accidentului, nu era sub influența băuturilor alcoolice. În condițiile în care nu au existat victime, polițiștii din Iași nu au întocmit niciun dosar de cercetare în urma incidentului rutier.

Pe paginile platformelor de social media, tânăra a publicat numeroase fotografii în care apare lângă mașini puternice și chiar și motociclete, ceea ce sugerează că este pasionată de autoturisme și poate chiar și de viteză. Mișa, care se prezintă ca fiind make-up artist, cântăreață și co-proprietar al unui restaurant din zona Bucșinescu, a postat pe Facebook mai multe imagini cu mașina ce valora zeci de mii de euro.

Aceeași sursă a dezvăluit că tânăra postase, cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului, un mesaj sfidător la adresa celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun. Acum, postarea nu mai este disponibilă, fiind, cel mai probabil, ștearsă chiar de ea.

„Data viitoare când ești în stație și te uiți urât că ascult manele în mașină la maximum, adu-ți aminte că, în tramvai, nu sunt manele!”, a notat cea mai sexy cântăreață ieșeană pe rețeaua de socializare, scrie BZI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI