O brățară cu 49 de diamante, în valoare de 20.000 de euro, recuperată de polițiștii din Gorj. Cum arată bijuteria de lux

Alexandrina Toader 15.11.2021, 16:16
O brățară cu 49 de diamante, în valoare de 20.000 de euro, recuperată de polițiștii din Gorj. Cum arată bijuteria de lux

O bijuterie în valoare de 20.000 de euro a fost recuperată de polițiști în urma unor percheziții domiciliare. Bijuteria era din aur, avea 49 de diamante și aparține unei femei de 59 de ani din Târgu Jiu. Ea fusese furată de doi tineri care au vândut-o proprietarului unor de case de amanet.

O brățară cu 49 de diamante, recuperată de polițiștii din Gorj

Potrivit polițiștilor, brățara din aur cu diamante a fost furată de doi tineri în vârstă de 22 și 24 de ani, ambii din județul Gorj. Aceștia ar fi urmărit-o pe femeie în Târgu Jiu,pe stradă, ar fi văzut că că brățara se desprinde de la mână și știind că este o persoană înstărită, au urmărit-o. Cum brățara i-a căzut de la mână, au sustras-o.

Aceștia au fost arestați preventiv în data de 11 noiembrie de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, iar pe numele lor a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Aceștia furaseră brățara și o vânduseră unui bărbat din Craiova care deține mai multe case de amanet în Craiova. Acesta ar fi cumpărat brățara, dar fără documente legale și a ținut-o în locuința lui, fără să o valorifice la vreuna din casele de amanet.

O bratara cu 49 de diamante, recuperata de politistii din Gorj
Bratara cu 49 de diamante

Polițiștii au continuat activitățile de cercetare, fiind puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Craiova, județul Dolj, ocazie cu care bijuteria a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, de la locuința unui bărbat, de 41 de ani, din Craiova, județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tăinuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Urmăriți Impact.ro și pe