O bancă celebră din România face angajări masive. Salariile candidaților cu studii superioare ajung să depășească 10.000 de lei

Ioana Bucur 01.10.2022, 13:55
O bancă celebră din România face angajări masive. Salariile candidaților cu studii superioare ajung să depășească 10.000 de lei

Vești excelente pentru cei care își caută un nou loc de muncă. O bancă din România, una dintre cele mai cunoscute de la noi din țară, face angajări masive și pune la bătaie posturi foarte bine plătite. Salariile candidaților care au studii superioare ajung să depășească pragul de 10.000 de lei. Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească.

Se fac angajări la o bancă din România

Cei care se gândesc să își schimbe locul de muncă au motive serioase să se mobilizeze. Una dintre cele mai mari bănci din România face angajări, iar posturile puse la bătaie vin la pachet cu salarii atractive.

Libra Bank caută candidați pentru ocuparea mai multor posturi vacante în București și Cuj-Napoca: auditor IT, ofițer conformitate AML, analist credite Corporate, ofițer de decontări, consilier financiar.

Pentru postul de auditor IT în București, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare tehnice și să aibă cunoştinţe de bază despre activitatea de audit intern şi auditarea sistemelor informatice. Salariul se încadrează între 12.000 și 18.000 de lei brut lunar.

Tot în București se caută și ofițer de conformitate AML, salariul pentru acest post începând de la 8.000 de lei și ajungând până la 13.000 de lei. Se caută absolvenți de studii superioare cu o experiență de cel puțin trei ani în domeniul bancar, vorbitori de limbă engleză și care pot lucra la un PC.

O banca celebra din Romania face angajari masive. Salariile candidatilor cu studii superioare ajung sa depaseasca 10.000 de lei

Salarii de peste 10.000 de lei

Candidații cu studii superioare, care au cunoștințe medii de limba engleză și cu măcar doi ani de experiență în analiză financiară pentru persoane juridice pot aplica pentru postul de analist credite Corporate, în București, pentru care se oferă un salariu cuprins între 8.000 și 13.000 de lei.

Cei care au studii superioare de profil economic, au atestate Sent și Regis, au experienţă în domeniul plăţilor externe, cunoştinţe specifice Swift şi cunoştinţe despre legislaţia bancară sunt căutați pentru postul de ofițer decontări, tot în Capitală. Salariul începe de la 6.000 de lei brut și poate ajunge până la 11.000 de lei brut lunar.

În București, dar și în Cluj, banca angajează persoane pentru postul de consilier financiar. Sunt eligibili absolvenții de studii superioare care ştiu să lucreze în MS Office şi, preferabil, au mai lucrat într-un post similar. Salariul de încadrare oferit pentru acest post este cuprins între 5.000 lei brut şi 8.500 lei brut lunar.

Angajații băncii vor beneficia și de tichete de vacanţă de 3.000 de lei pe an, tichete de masă de 30 de lei pe zi lucrătoare, prime de sărbători şi abonament la rețeaua Sanador.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...