O autospecială a Jandarmeriei, aflată în misiune, lovită frontal pe DN6, în Dolj. Un bărbat a murit iar alți doi au fost răniți

Alexandrina Toader 07.06.2021, 16:34

O autospecială a Jandarmeriei, lovită frontal pe DN6, în județul Dolj. În urma impactului, bărbatul de 66 de ani a murit. Mașina jandarmeriei s-a răsturnat și a fost aproape complet avariată.

O autospecială a Jandarmeriei, aflată în misiune, lovită frontal pe DN6

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Mihaela Sadoveanu, accidentul a avut loc în această după-amiază în jurul orei 14:00 pe Drumul Național 6, pe raza localității Filiași.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe DN 6, din direcția Filiași către Strehaia, de un bărbat de 66 de ani, din Filiaşi, a intrat în coliziune frontală cu o autospecială de jandarmi, condusă de un tânăr de 26 de ani, din Craiova, din sensul opus de mers, fiind în misiune, a declarat Mihaela Sadoveanu.

O autospeciala a Jandarmeriei, aflata in misiune, lovita frontal pe DN6
O autospeciala a Jandarmeriei, lovita frontal

În urma accidentului, cei doi șoferi, precum şi un bărbat de 46 de ani, din Craiova, pasager în autospecială, au fost răniți grav și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, una dintre victima a fost preluată cu un elicopter SMURD și dusă la spital. Din păcate, bărbatul de 66 ani, care conducea mașina și a lovit autospecială nu a putut fi salvat de medici. El a decedat la scurt timp la spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a mai spus Sadoveanu.

Urmăriți Impact.ro și pe