O artistă celebră din România a lucrat ca femeie de serviciu înainte să devină cunoscută. ”Mama a plâns când am luat primul salariu”

Rădulescu Valentin 09.07.2020, 17:36

Una dintre celebrele artiste din România a trecut prin mai multe momente foarte dificile în copilărie. Deoarece nu avea o situația financiară foarte bună, aceasta a fost nevoită să lucreze ca femeie de serviciu. Despre cine este vorba?

A lucrat ca femeie de servici înainte să fie cunoscută

Cântăreața Anastasia Lazariuc a împlinit pe data de 6 iulie vârsta de 67 de ani. Deși acum este o femeie împlinită,  a avut o copilărie foarte grea și plină de durere. În urmă cu ceva timp, artista a mărturisit că a lucrat ca femeie de serviciu pe vremea când era elevă. Dar totodată, nu a fost lăsată de colegi la greu,

„Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, după ore. Adică să fac curățenie în școală. La început îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine. N-au râs, dimpotrivă, mă ajutau și ei să spăl dușumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu până când am terminat zece clase.

Când m-am dus acasă cu primul salariu, mama a lacrimat. Nu-i venea să creadă că eu, un copil, pot să câștig bani din munca mea… O vreme am trăit numai din banii câștigați de mine. Apoi, cei doi frați ai mei, care erau în armată, s-au întors și au putut să ne ajute, până s-au însurat”, a povestit Anastasia Lazariuc, potrivit click.ro.

O artistă celebră din România a lucrat ca femeie de serviciu înainte să devină cunoscută. ”Mama a plâns când am luat primul salariu”
O artistă celebră din România a lucrat ca femeie de serviciu înainte să devină cunoscută. ”Mama a plâns când am luat primul salariu”

Artista și-a pierdut tatăl la o vârsta fragedă

Pe lângă faptul că Anastasia a acceptat să lucreze ca femeie de serviciu în școală, a trecut și prin momente foarte dificile, precum pierderea unui părinte. Cântăreața și-a pierdut tatăl pe când avea vârsta de doar 14 ani, iar pe atunci mama sa era foarte afectată. De asemenea, când a mai crescut, Anastasia a mărturisit faptul că i-a fost foarte greu fără un tată.

„Surorile erau măritate, eu aveam 14 ani, băieții au plecat în armată. Mama a avut un șoc și a fost foarte afectată. Tata s-a stins după o operație. Eu încă nu înțelegeam foarte bine, la 14 ani. După mi-a lipsit cu adevărat, am simțit ce înseamnă să nu ai tată.

Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică… Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate”, a mai adăugat Anastasia Lazariuc.

Urmăriți Impact.ro și pe