O artistă celebră a ratat participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ce probă i-ar fi dat bătăi de cap în competiție. „Aș simți că mă sufoc”

Andra Daoud 26.09.2022, 23:45
O artistă celebră a ratat participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ce probă i-ar fi dat bătăi de cap în competiție. „Aș simți că mă sufoc”

Pe lista celor 12 vedete care participă la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici ar fi trebuit să fie și o cântăreață cunoscută, însă lucrurile nu s-au mai concretizat până la urmă. Aceasta a negociat cu producătorii emisiunii, însă au fost anumite detalii legate de show care au făcut-o să se gândească mai bine și să nu accepte provocarea din junglă.

Artista care a refuzat să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Înainte de a începe emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, s-au vehiculat și alte nume pe lista cu posibili concurenți. Printre acestea se afla și al Alexandrei Ungureanu, care a negociat cu producătorii pentru a lua parte la provocare, însă lucrurile nu s-au mai concretizat până la urmă.

Alexandra Ungureanu a spus „pas” provocării din Republica Dominicană, din cauza unor probe care ar fi pus-o în dificultate. Artista a povestit, într-un interviu pentru Ego.ro, de ce a refuzat să ia parte la show-ul extrem.

„Nu eu fac emisiunea, că dacă o produceam mă băgam pe mine, pe mama, toate neamurile, cățeii, băgam pe toată lumea acolo. Nu fac eu emisiunea. Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast. Au fost niște discuții, dar nu a fost să fie. Oricum, acum, uitându-mă la rezultat, mi se pare atât de greu… foarte greu. Nu ți se pare că este greu să fii acolo și să faci față? Cred că se chinuie oamenii.”, a spus artista.

Claustrofobia i-ar pune probleme într-un astfel de show

Alexandra Ungureanu nu se dă în lături de la provocări televizate și a participat într-un sezon la Asia Express, unde a făcut echipă cu mama sa. Artista nu ar spune „nu” categoric unui nou show de supraviețuire și are câteva calități care o recomandă pentru a face față cu brio. Există însă și un aspect care ar pune-o în dificultate: faptul că suferă de claustrofobie.

„Sunt claustrofobă, deci când te bagă cu capul în acvariul acela pe lângă șobolani…aș simți că mă sufoc, recunosc, nu cred că mi-ar fi foarte ușor. Mănânc destul de ușor chestii cu texturi ciudate dacă este nevoie. Nu aș mânca chiar în fiecare zi. În rest, ce mai trebuie să faci acolo? Nu mi-e frică de șerpi”.

„Există și niște negocieri, evident că toată lumea trebuie să fie mulțumită. Există și niște cifre, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume. E un efort pe care toată lumea îl face și toată lumea trebuie să fie mulțumită. Dacă ele la masa negocierilor se aranjează, cu mare drag. Doar nu fac de dragul artei, nu mănânc coropișnițe. Zic lucrurilor pe nume, e normal.”, a mai dezvăluit Alexandra Ungureanu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe