O actriță din serialul Vlad va avea propria ei emisiune. Unde va putea fi văzută

Cristian Cojocaru 28.01.2021, 15:55
O actriță din serialul Vlad va avea propria ei emisiune. Unde va putea fi văzută

Mulți actori decid să aibă și o producție proprie, mai ales după ce devin destul de cunoscuți. Astfel, o actriță din serialul Vlad a decis să aibă propria emisiune. Actrița spune că emisiunea va fi piperată cu sfaturi  dar și cu păreri ale specialiștilor.

Actriță a serialului Vlad va realiza propria emisiune

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale serialului Vlad, difuzat la Pro TV, Olimpia Melinte, urmează să aibă propria sa emisiune online. Această emisiune urmează să fie difuzată pe Pro TV Plus și va fi un vlog despre sarcină. Vlogurile fiind un trend foarte puternic, Olimpia Melinte a decis să facă acest lucru în ideea de a-și documenta sarcina, așa cum a anunțat și Pro TV.

Cea care interpretează rolul ”Elizei” în serial, a decis ca emisiunea să se numească ”Olimpiada mămicilor” și va avea un nou episod în fiecare zi de miercuri. În cadrul acestor episoade, Olimpia Melinte va aborda subiecte de interes pentru actualele mămici dar și viitoarele femei care doresc să aibă un copil. Emisiunea este lăudată ca având invitați și specialiști din diverse domenii. La finele anului trecut, acrița a mărturisit că este însărcinată pentru a doua oară.

Cea care interpretează rolul ”Elizei” în serial, a decis ca emisiunea să se numească ”Olimpiada mămicilor”
Cea care interpretează rolul ”Elizei” în serial, a decis ca emisiunea să se numească ”Olimpiada mămicilor”

Cine este invitatul primului episod

Olimpia Melinte a și ales deja invitatul primului episod al emisiunii ”Olimpiada mămicilor”. Medicul specialist în obstetrică-ginecologie, Anca Sultan, va avea onoarea să apară în episodul cu numărul 1. În cadrul acestui episod, împreună cu dr. Anca Sultan, vor fi abordate subiecte precum analizele pe care o femeie trebuie să le facă atât înainte dar și după sarcină.

„Olimpiada mămicilor este un vlog creat special pentru femeile însărcinate dar și pentru cele care își doresc să devină mămici. Am pus cap la cap o serie de informații și întâlniri cu specialiști din diferite domenii pentru a le oferi viitorilor părinți o serie de întâlniri virtuale cu medici sau profesioniști din diferite domenii care să le răspundă la marile curiozități din perioada sarcinii dar și de după. Ideea mi-a venit în clipa în care am început să mă lovesc de tot felul de întrebări fără răspuns și curiozități pe care le am încă din primele zile de sarcină”, a spus Olimpia Melinte.

Momentan, despre serialul Vlad nu se cunosc detalii cu privire la noi episoade. Cel de-al treilea sezon al serialului românesc a fost filmat în pandemie și s-a încheiat în luna noiembrie a anului trecut. Începând cu luna februarie, canalul Pro TV a decis ca în zilele de luni, atunci când era difuzat de obicei serialul Vlad, să se difuzeze o ediție a show-lui ”Românii au talent”.

Urmăriți Impact.ro și pe