EXCLUSIV

O actriță de top nu crede în puterea silicoanelor. Ce spune despre ”Regina operațiilor estetice, Daniela Crudu: ”În România, superficialul este la mare preț!”

Carmen Andrei, Alexandra Andrei 12.05.2021, 17:09

Raluca Guslicov sau sexy-psiholoaga Teo Diliman, din serialul ”Trăsniții” (Prima TV), refuză cu îndârjire operațiile estetice și pledează pentru naturalețe: ”Franțuzoaicele își iubesc fiecare rid. În România, superficialul este la mare preț și atunci se pierde esența”, ne-a spus ea, în interviul pentru impact.ro. Raluca ne-a mai povestit despre viața de după divorț, despre cei doi fii adolescenți, despre colegii din televiziune, dar și despre spectacolele de la Teatrul ”Constantin Tănase”, pe care le susține, la vreme de pandemie, cu sala pe jumătate goală.

Rolul senzualei psiholoage Teo Diliman, din serialul ”Trăsniții” (Prima TV), ți-a adus celebritatea. Câți ani și în câte episoade ai interpretat acest personaj amuzant?

Teo Diliman este un personaj care mă reprezintă. Pur și simplu este parte din viață mea, trăirile, nervii, bucuriile, repezeala și zăpăceala specifică sunt ale mele personale și mă mândresc cu ele. Din 2008, când am acceptat colaborarea cu ”Trăsniții”, pentru acest rol, am simțit o bucurie fără margini. Îl interpretez cu drag și mă simt excelent când sunt Trăsnită. În 2012 am sărbătorit 1.000 de episoade, apoi eu am luat o pauză de 2 ani, cât au fost “plecați în Spania”, apoi am revenit spectaculos, cu aceeași vervă și dorință.

Raluca Guslicov, dezvăluiri despre
Alături de colegii din serialul “Trăsniții”

Serialul figurează și-n Cartea Recordurilor, drept cel mai lung sitcom. Cum sunt actorii care îi joacă pe Pupăză, Gogoașă sau Vandame,  în spatele camerelor de filmare? Gogoașă a suferit și o operație la rinichi. Cum se simte acum?

Am ajuns la fix pentru a sărbători intrarea în Cartea Recordurilor, în 2015, cu familia mea trăznită, pentru că de ce să nu o spun, cu bune, cu rele, echipa este a doua mea familie….. am ajuns să ne cunoaștem și să ne acceptăm, să fim alături unul de altul la nevoie și să trăim momente frumoase împreună. Felul în care ne manifestăm la filmări ne trădează personalitatea din viață de zi cu zi, așa că nu sunt prea multe de spus. Zamzu este sufletist și zgomotos (Acum e ok…se reface după o operație reușită, dar nu chiar simplă), Vandame, glumeț și, muncitor, Toni, sufletul petrecerii și direct în toate, Bogdan (Chiorete) te păcălește cu indiferența, dar te atinge cu grijă când te aștepți mai puțin, iar Grig, pe cât de serios, pe atât de amuzant. Cât despre fete, sunt super și ne completăm unele pe altele.

Actrițele nu prea se tuneaza, precum vedetele tv. Crezi că un bust siliconat și buzele injectate cu acid hialuronic ți-ar aduce un plus de succes? Ce părere ai despre Daniela Crudu, pe care n-o mai recunoști, urmare a operațiilor estetice?

Nu sunt adepta operațiilor estetice. Prin urmare, nu prea am acționat, dar cred că ține de respectul de sine, mai ales în meseria asta, să te îngrijești într-o limită a bunului-simț și a esteticului personal. Franțuzoaicele, de exemplu, își iubesc fiecare rid și sunt împotriva operațiilor estetice….La noi, superficialul este la mare preț și atunci se pierde esența. Sincer, Daniela Crudu are o personalitate care cucerește și animă, așa că îi doresc mult succes în continuare!

Raluca Guslicov, dezvăluiri despre
Daniela Crudu, una dintre cele mai cunoscute vedete cu operații estetice

Ești și actrița Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, din Bucureșți. Cât de dureros e pentru un artist să joace, în pandemie, cu sala pe jumătate goală?

La teatru nu am ajuns așa de des cum mi-ar fi plăcut, dar am jucat cât să mi se facă dor și mai tare. E trist cu sala atât de goală sau nu chiar atât de plină, cum preferați! Ideea e că publicul te face să vibrezi și să dai, la rândul tău, energia, care circulă și stârnește emoții… Altfel, e mai multe liniște!

Cum te-ai descurcat, pe plan financiar, fără concerte? Vara aceasta va fi mai bine? Vei mai prezenta matinalul, de pe Litoral?

Vara pentru mine înseamnă, în primul rând, “mare”, dar și muncă (cântat mai ales). Acum ceva timp am prezentat matinalul la Neptun TV și a fost pentru mine o experiență extraordinară, pe care o vreau repetată, dar nu depinde numai de mine…Noroc cu salariul de la teatru, căci, altfel, e praf peste tot! Cred însă că ce ți-e scris în frunte ți-e pus, așa că sunt convinsă că se vor ivi ocazii să mă bucur de ceea ce fac, să cânt și să joc!

Raluca Guslicov, dezvăluiri despre
Raluca Guslicov, actriță în cadrul Teatrului “Constantin Tănase”

Regretata artistă Margareta Pogonat a fost profesoara ta de actorie. Ce secrete profesionale v-a oferit, la cursuri?

Margareta Pogonat a crezut mult în mine și mi-a dat credit pentru o carieră de succes, deși se baza mai mult pe teatrul clasic. Mi-am dat licență cu Cehov (Elena Andreevna-Pescărușul) și (Miță Baston – O noapte furtunoasă), Caragiale. Profitând de pasiunea mea pentru dans și muzică, în punerea ei în scenă, Elena Andreevna dansa pe muzică țigănească, iar Miță Baston se dezlănțuia aruncându-și pantofii și dansând can-can! Am amintiri frumoase din vremea studenției și sfaturile profesionale m-au urmărit mulți ani.

Ce-mi aduc aminte este examenul de licență, de la UNATC, unde în comisie erau, printre alții, Dem Rădulescu și Adrian Pintea, unul glumeț, altul încurajator. Aveam un monolog de Eugen O’Neill, greoi, și am ales să mă descalț de tocurile imense, ca să pot presta. La final, Dem Rădulescu, care ieșise un pic afară, mi-a zis: “Neapărat să te încalți că e un curent pe hol!”, bineînțeles, în nota caracteristică. Iar Adrian Pintea, văzând că nu nimeresc priza (venisem cu un casetofon pentru partea de improvizație și tremuram de emoție), mi-a luat mâna și împreună am băgat ferm ștecherul în priza: ”Aici trebuie să intre!”, mi-a zis el. Păreau banalități, dar, în timp, au căpătat valoare!

Cum te descurci ca mamă singură de băieți? Ce pasiuni au? Vor și ei la Actorie?

Cea mai grea meserie din lume e meseria de mama, și, dacă mai pui că sunt băieți, doi la număr, s-a terminat șmecheria! Nu-i ușor să-ți asumi într-o zi toate responsabilitățile, dar felul în care copiii își manifestă dragostea cred că poate topi un munte, așa că nu se mai pun câteva greutăți acolo. Glumesc. E palpitant.. Eu, după ce am divorțat, mi-am învățat copiii să schieze (în fiecare iarnă mergem în Poiană), să patineze, să cânte și să facă sport, dar și să învețe, în maniera în care am crezut eu de cuviință.

Nu știu cât s-a lipit de ei, dar, adolescenți fiind, oricând totul poate să explodeze, așa că umblăm atent! Părinții mei m-au ajutat foarte mult și o fac în continuare, astfel că am trecut mai ușor peste impedimente, când s-au ivit! Ralf (19 ani), fiul meu cel mare, iubește business-ul și muzica, în trend. Prin urmare, o să lanseze câteva piese și o să se pregătească în domeniu, iar Marc (17 ani), cel mic, e pasionat de fotbal, DJ și tehnică, nu neapărat în ordinea asta!

Raluca Guslicov, dezvăluiri despre
Actrița, alături de fiii ei

Cum stai cu dragostea? Cum ar trebui să fie un bărbat ca să-l accepți în viața ta?

Sunt de principiul că nu e nevoie să cauți dragostea, că te găsește ea, în măsura în care îți doreșți! Acum, nu știu, eu sunt fana copiilor mei, ei îmi fac draci, dar îmi aduc și liniștea, așa că nu am putut să mă gândesc serios la dragostea pentru un bărbat! Bărbatul din viața mea mi-ar plăcea să fie calm, dar pasional, atent, dar să aibă și tărie de caracter, să-și fi dovedit abilitățile profesionale, să aibă simțul umorului, să aibă multă răbdare și să mă iubească foarte mult, ca să mă poată înțelege, să fie cel mai bun prieten.

Ce surprize ai pentru acest an, pe plan artistic?

Pregătesc intens prima mea piesă, lansată ca la carte, cu tot ce presupune asta (manager, vestimentație, PR, trupa, etc.) Abia aștept să aud părerile voastre. Suport și critica, în măsură în care îmi acceptați și reacția! Vă aștept cu drag la Teatrul ”Constantin Tănase”, sâmbătă, 15 mai , de la ora 19.00, la spectacolul “Un cântec, o glumă”. Iar în fiecare vineri sunt live pe FB (Ralu-Raluca Guslicov), o oră, cu diverse teme. Emisiunea se numește ”Damă de pica”. Vă pup de vă zăpăcesc! Cu drag, a voastră Raluca Guslicovhey!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI