EXCLUSIV

O actriță cunoscută în Italia se căsătorește datorită Marinei Almășan. Detaliile poveștii de dragoste (Exclusiv)

Stan Filon 23.11.2022, 08:57

O actriță cunoscută în Italia se căsătorește datorită vedetei de televiziune Marina Almășan. Vorbim despre o actriță româncă mult mai cunoscută în Italia, decât în țara sa natală. A acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri, în care a povestit cum a fost adoptată de această țară cu zeci de ani în urmă, însă a recunoscut că sufletul său a rămas în România.

O actriță cunoscută în Italia se căsătorește datorită Marinei Almășan

Actrița Olga Bălan trăiește de zeci de ani în Italia, unde a devenit foarte cunoscută. A jucat în nu mai puțin de 14 filme, iar italienii o iubesc. Voluptoasa blondină l-a cucerit în trecut pe marele actor italian Michel Placido, celebrul comisar Corado Cattani, din serialul „Caracatița”.

Cu toate că nu a mai avut niciun rol în România de foarte mult timp, actrița spune că ar dori să își facă meseria și în țara natală. Prima peliculă cinematografică din România în care a avut rol principal a fost „Paradisul în direct”, unde a jucat alături de Loredana Groza, Alexandru Așinel, Tamara Buciuceanu și George Mihăiță.

O actrita cunoscuta in Italia se casatoreste datorita Marinei Almasan
O actrita cunoscuta in Italia se casatoreste datorita Marinei Almasan

„Ne-am cunoscut tot la un eveniment organizat de Marina”

Ei bine, actrița iubește din nou. Olga Bălan are o relație foarte frumoasă alături de iubitul său, Dragoș, de profesie fotograf și face naveta România-Italia, deoarece are proiecte importante în ambele țări. Pe Dragoș l-a întâlnit datorită Marinei Almășan, celebra vedetă TVR.

„E iubitul meu de cinci ani, dar și viitorul meu soț. Ne-am cunoscut tot la un eveniment organizat de Marina, pentru că tot suntem aici. Deci Marina Almășan este de vină pentru că noi ne-am cunoscut, cu cinci ani în urmă, la „Femei de zece, bărbați de zece. E un bărbat nu de zece, e un bărbat de… 15, Dragoș Zaharia. Dacă l-am ales eu, îți dai seama că așa este. Pentru că, pe lângă frumusețe, are enorm de multe alte calități și datorită lui m-am întors în România. Dar noi suntem așa, între două drumuri. Când în Italia, când în România. Sau la Sibiu, pentru că am realizat împreună „Olga și viața la palat”.

Cei doi iubiți sunt pasionați de călătorie și actrița spune că ar vrea să vadă Egiptul, deoarece nu a avut timp să ajungă la piramide. Spune că nu îi place să facă compromisuri și poate de aceea nu a mai fost solicitată de ani de zile să joace un rol într-un film românesc. Vedeți interviul integral pe Playtech Știri. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...