O actriță celebră face mărturisiri emoționante. Motivul pentru care plânge pe ascuns: „Există un sentiment de gol în stomac”

Andra Daoud 27.06.2022, 15:12
O actriță celebră face mărturisiri emoționante. Motivul pentru care plânge pe ascuns: „Există un sentiment de gol în stomac”

Viața de părinte vine la pachet cu emoții puternice, pe care de multe ori este dificil să le ascunzi. O simte pe propria piele o cunoscută actriță din România, mamă a două fete. Ea a vorbit despre provocările vieții de părinte și a dezvăluit ce o face să plângă pe ascuns și îi dă o senzație de gol în stomac, în legătură cu fiicele ei.

Andreea Perju, mărturisiri emoționante despre copiii ei

Andreea Perju este mamă cu normă întreagă, atunci când nu se află pe scenă. Actrița are două fetițe, cărora încearcă să le ofere tot ce este mai bun. Nu face un secret din faptul că uneori are de gestionat situații pline de emoții, care o fac să plângă pe ascuns.

Andreea Perju a dat un interviu pentru EGO.ro, în care a povestit că fiica cea mare se află în tabără acum, iar momentele în care se desparte de ea îi smulg lacrimi actriței, deși nu esti primul an când fetița merge departe de casă.

„Una (n.r. dintre fiice) a plecat în cantonament, nu este la prima tabără, iar cealaltă a plecat cu bunica, la mare. Totul este în regulă, este un mediu safe, fiind cu bunica. Însă, la cea mare, deși pleacă de la 3 ani și jumătate în tabere, există un sentiment de gol în stomac și de emoții. Noroc că avem ochelari de soare și ea nu vede că mami mai și lăcrimează. Acum, la vârsta ei, începe preadolescența și îmi spune: ‘Mama, te rog! Nu mai plânge! Mama, te rog, totul este în regulă!’. Avem o relație foarte frumoasă”, a povestit actrița.

O actrita celebra face marturisiri emoționante. Motivul pentru care nu isi poate stapani niciodata lacrimile Exista un sentiment de gol in stomac 1
Andreea Perju si cele doua fiice ale ei

Ce spune despre al treilea copil

Cât despre momentele dificile din viața de mamă, Andreea Perju spune că și în viața ei acestea există, însă este important cum le gestionezi. Actrița atrage atenția că părinții nu ar trebui să își transforme copiii în extensii ale lor, ci să le ofere libertate de alegere.

„Ca părinte, trebuie să fii acolo dar cel mai important este să nu confunzi viața copilului tău cu ceea ce ai fost tu în copilărie. Nu trebuie să îți transformi copilul într-o extensie a ta, ci să ai puterea să rămâi un pas în spatele lui, să îl ghidezi pe drumul pe care el și-l alege. De fapt, asta este cel mai greu, să reușești să rămâi în emoția ta ca părinte și să ai puterea să îi oferi curajul de a se dezvolta frumos, să nu îi transmiți fricile tale.”, a mai declarat ea.

Cât despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară, Andreea Perju spune că, deocamdată, nu se gândește să mai aibă un copil, însă nu spune că acest ucru nu se va întâmpla în viitor.

„Nu zic niciodată ‘niciodată’, dar, în acest moment, bucuria și împlinirea pe care o simt cu fetițele și atenția pe care o acord evoluției lor sunt mai importante. Sunt fix în momentul în care mă pot bucura de ele, independente, făcând glume, petrecându-ne timpul împreună fără să ne schimbăm scutece. Este mult prea frumos acum”, a conchis actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe