Nunta lui Dani Oțil a avut buget mic. Cât a plătit, de fapt, matinalul pentru eveniment

Stan Filon 30.07.2021, 15:15
Nunta lui Dani Oțil a avut buget mic. Cât a plătit, de fapt, matinalul pentru eveniment

S-a aflat cât a costat nunta lui Dani Oțil! Cel care a venit cu detalii legate de costul petrecerii a fost chiar matinalul de la Antena 1, care a recunoscut exact cât a scos din buzunar în cea mai fericită zi din viața sa. Dar cum a ajuns Dani Oțil să spună în direct câți bani a cheltuit, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat cât a costat nunta lui Dani Oțil

Dani Oțil s-a așezat la casa sa, alături de Gabriela Prisăcariu. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar familia, câțiva prieteni apropiați și colegii săi de la emisiunea ”Neatza, cu Răzvan și Dani”. Cu toate acestea, la petrecere s-au strâns 42 de persoane, plus partenerii cu care au venit.

Matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil au contactat o fană de-a emisiunii de la Antena 1 care tocmai ce și-a serbat majoratul. Surpriza a fost una imensă, atunci când cele două vedete au contactat-o în direct pe tânăra respectivă. Prezentatorii au râs și au glumit cu proaspăta majoră, dar au întrebat-o și cât a costat-o petrecerea de majorat.

S-a aflat cat a costat nunta lui Dani Otil
S-a aflat cat a costat nunta lui Dani Otil

Dani Oțil a cheltuit puțin mai mult decât se cheltuie la un majorat

Cei doi au rămas șocați atunci când au auzit că părinții tinerei respective au plătit în jur de 4500-5.000 de euro pentru petrecerea respectivă. Răzvan Simion a fost chiar îngrozit, mi ales că fiica sa urmează să împlinească destul de curând vârsta de 18 ani și ar urma să scoată și el din buzunar suma respectivă.

Și Dani Oțil s-a arătat șocat de banii cheltuiți. Acesta a făcut o comparație cu nunta sa, care a costat ”puțin mai mult”. Dani a recunoscut însă că a beneficiat de unele gratuități. Bucătarul nu l-a costat nimic deși a fost unul de exepție. Vorbim despre Nicolae Tand, colegul său de platou, care le-a oferit mirilor cadou de nuntă un meniu de excepție.

În plus, restaurantul unde a organizată nunta îi aparține matinalului, așa că nu a mai fost nevoit să plătească chirie sau altceva. Cu toate acestea, Dani Oțil a spus exact suma pe care a scos-o din buzunar pentru a se însura cu frumoasa Gabriela Prisăcariu.

”Am avut niște gratuități. Bucătarul a venit gratis, sala nu am plătit-o. 6.000 de euro m-a ajuns. Ce mă bucur că am băiat. La majorat nu-i trebuie cine știe ce rochii, iar la 18 ani îi dau direct mașina mea”. Dacă Dani Oțil se bucură că va avea băiat și, în opinia sa, îl va costa mai pușin majoratul, Răzvan Simion nu este la fel de liniștit. Fiica sa urmează să devină majoră în următoarea perioadă și va trebui să facă cheltuieli substanțiale.

Dani Oțil spunea că nunta sa a fost mai mult un team buidong, deoarece i-a avut alături pe toți colegii săi, dar s-a plâns și cănu a avut liber de la muncă. ”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a declarat Dani Oțil, în direct în show.