Nuntă la penitenciarul Rahova: Radu Mazăre se însoară în închisoare

Radu Mazăre se însoară după gratii cu partenera sa de viață, a anunțat fratele fostului primar al Constanței. Acesta a anunțat și când ar urma să aibă loc evenimentul.

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, se va căsători după gratii, susține fratele său. Cel mai probabil, nunta va avea loc luna viitoare.

Mazăre va și naș al colegului său de celulă de la penitenciarul Rahova. Și colegul de celulă al lui Radu Mazăre va avea nunta în aceeași zi.

Potrivit informațiilor din interiorul închisorii, Radu Mazăre va purta un costum cu care a fost îmbrăcat și în fața instanței.

Radu Mazăre se va căsători în penitenciar

Anunțul privind nunta fostului edil a fost făcut de fratele lui Radu Mazăre.

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în casătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat”

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre

Mihai Mazăre a dat detalii și despre costumul de mire pe care îl va purta fostul primar al Constanței.

„El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (…) Încă nu s-a decis cine ovor fi nași. Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane. Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre

Radu Mazăre se află la penitenciarul Rahova, unde a fost dus după extrădarea din Madagascar. Fostul primar a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din județul Constanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI