Numerologie – 6 vibrația lunii Noiembrie. Definește-ți calea în viață

Astrolog D. Mădă 02.11.2020, 16:16
Numerologie – 6 vibrația lunii Noiembrie. Definește-ți calea în viață
Luna Noiembrie este condusă de energia lui 6, un număr care ne cheamă să ne ascultăm inima. Vibrația numerologică specifică acestei luni este asociată cu zodiile Balanța și Taur. Afrodita noastră ~ Venus, este cea care guvernează cele doua zodii.

Numerologie – 6 vibrația lunii Noiembrie

Am lăsat în spate o lună Octombrie (5) în care firescul din viața noastră nu a mai fost la loc de cinste, ci versatilitatea și testarea propriilor limite (5) au stat în prima linie. Începând de ieri avem în față o lună în care Venus împraștie praf de stele, aducând în atenția noastră iubirea, căsătoria și parteneriatele de orice natură. Este o perioadă în care sufletul caută caldura căminului, a dorinței de uniune având alături oamenii dragi.
Șase este vibrația care ne îndeamnă să dăm dovadă de generozitate, compasiune (exprimată/manifestată) în relațiile noastre, fie că vorbim de cei dragi sau comunitatea din care facem parte. Cifra 6 este plină de resurse, iar printre ele se pot regăsi anumite oportunități care pot ajunge la noi, tocmai prin prisma ajutorului oferit celorlalți (Balanța).
Numerologie – 6 vibratia lunii Noiembrie
Numerologie – 6 vibratia lunii Noiembrie
Ținând cont că anul Universal este sub vibrația lui 4, este important să dăm dovadă de responsabilitate (Fecioară) atunci când alegem să întreprindem orice acțiune de întrajutorare (Fecioara) a celor dragi, fie că este vorba de copii sau familia de rădăcina/extinsă. De asemenea, sub vibrația lui 6, persoanele care sunt singure pot fi atinse de Săgeata lui Cupidon. Relațiile care se înfiripă acum pot fi de lungă durată, iar dragostea și romantismul (Balanța) prind contur. Ca orice relație nouă, are nevoie însă de implicare și dedicare pentru a face posibilă acestă etapă.
6 acordă o atenție mare și cuplurilor deja existente, aducând o vibrație înaltă pentru acele parteneriate care sunt aliniate prin puterea dragostei. Este un moment excelent pentru aprofundarea relației și consolidarea (Taur) legăturilor. Se nasc sentimente puternice pentru întemeierea unei familii sau oficializarea relației. În egală măsură cifra 6 susține și apariția copiilor.
Numerologie – 6 vibratia lunii Noiembrie
Numerologie – 6 vibratia lunii Noiembrie
Doresc să atrag atenția asupra faptului că vibrația lui 6 taxează uniunile în care lucrurile nu sunt aliniate prin sinceritate sau unul dintre parteneri greșește față de celălalt. S-a constat faptul că în aceste perioade de vibrație 6 apar cele mai multe divorțuri, despărțiri sau separări de drumuri. Chiar dacă acest lucru poate să aducă multă tristete, este importat în a conștientiza că acțiunea în sine ne arată că acea relație nu mai era benefică pentru viitor sau blochează evoluția personală în a trăi noi experiențe de viață. Sursa informațională ~ “Mecanismele Astro ~ Numerologiei previzionale” (Barbara B.)
Este timpul să eliberăm tot ce nu mai face parte din noi (relații, situații, lucruri). Să ne onorăm trecutul, oferindu-ne șansa de a progresa. Și cel mai important să ne iubim în fiecare moment și să fim prezenți în viața noastră. Această cifră este specifică consilierilor, avocaților, terapeuților, sfătuitorilor sau a celor care lucrează ca mediatori.
Pot beneficia de vibrația acestei luni cei născuți pe 6, 15, 24 și persoanele cu vibrație numerologică 6 sau 33 la destin (se adună toate cifrele din data de naștere). Samaraldul și Opalul sunt pietrele care pot fi purtate ca și talisman, iar culoarea galbenă este specifică acestei luni.
Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe