Numele bizar cu care Iulia Vântur este recunoscută în India. Dan Negru a dat-o de gol. „Omul mi-a spus de Salman Khan și mi-am dat seama”

Beatrice Dumitru 27.01.2023, 20:15
Numele bizar cu care Iulia Vântur este recunoscută în India. Dan Negru a dat-o de gol. „Omul mi-a spus de Salman Khan și mi-am dat seama”

Iulia Vântur a renunțat în urmă cu zece ani la celebritatea de care se bucura în România și a început o viață nouă în India, unde trăiește o poveste de dragoste cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Aceasta se bucură de popularitate în țara iubitului său și este recunoscută de indienii după un nume bizar.

Cum este cunoscută Iulia Vântur în India

Iulia Vântur a devenit cunoscută în India după ce a început relația cu starul Salman Khan, dar și-a clădit și o carieră în muzică și acum apare în presă, la TV sau la evenimente mondene. Dan Negru și-a făcut vacanța în India și a fost surpins să afle numele bizar după care Iulia Vântur este recunoscută în țara iubitului său.

Atunci când a aflat că este din România, ghidul pe care l-a avut la Taj Mahal l-a întrebat pe Dan Negru dacă a auzit de „Lula”. Prezentatorul de la Kanal D a dezvăluit că nu și-a dat seama despre cine este vorba decât atunci când în discuție a fost menționat actorul Salman Khan. Așa a înțeles că era vorba, de fapt, despre Iulia Vântur.

Numele bizar cu care Iulia Vântur este recunoscută în India. Dan Negru a dat-o de gol. „Omul mi-a spus de Salman Khan și mi-am dat seama”
Iulia Vântur și iubitul său, Salman Khan.

Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a declarat Dan Negru pentru UNICA.RO.

„El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu”

Iulia Vântur a povestiti că l-a întâlnit pe Salman Khan dintr-o întâmplare, în timpul unei călătorii în India, și au fost prieteni multă vreme. Aceasta a mărturist că actorul este cel care a ajutat-o foarte mult ca să-și îndeplinească mare său vis, acela de a cânta. „Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea”, a afirmat vedeta.

Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India”, a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu pentru revista VIVA!

Iulia Vântur a reușit să se integreze rapid în familia lui Salman Khan și are o relație specială și cu părinții iubitului ei, pe care îi admiră foarte mult pentru că au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă. Dar, mai ales, îl apreciază pe tatăl actorului, despre care a spus că este o legendă în industrie, ca scriitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...