Nu ţine dietă, dar a slăbit spectaculos. Adda spune secretul siluetei sale de invidiat

Ana Anitoiu 24.02.2021, 08:04

Adda a slăbit spectaculos, deși nu ține dietă. Cântăreața este în culmea fericirii după ce și-a recăpătat silueta, mai ales că a descoperit că acum poate purta din nou o rochie pe care a îmbrăcat-o în urmă cu șapte ani, când avea vârsta de 22 de ani. Artista a spus care este secretul acestui rezultat uimitor.

Cum a reușit Adda să slăbească spectaculos

Deși este foarte fericită că a slăbit, Adda a mărturisit că a scăpat de kilogramele în plus după ce și-a schimbat stilul de viață din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, după ce unele tratamente n-au dat rezultate, artista a fost nevoită să facă schimbări majore în alimentație. Cu toate că acum îi place mult ce vede în oglindă, cântăreața se chinuie când vine vorba de mâncare.

La sfatul medicilor, Adda a scos unele alimente din meniul ei și își face poftele în limita deliciilor pe care are voie să le mănânce fără să suporte apoi consecințe. Vedeta a spus că dacă trișează se poate trezi cu erupții pe tot corpul. Ea a dezvăluit că de aproximativ patru luni suferă de o boală numită dermografism. Din această cauză, trebuie să aibă grijă să poarte haine moi și largi, să nu se zgârie și să nu se lovească.

Nu tine dieta, dar a slabit spectaculos. Adda spune secretul siluetei sale de invidiat
Adda, mesaj publicat pe Facebook

Ce a scos Adda din meniul ei

Adda le-a dezvăluit fanilor ei pe rețelele de socializare ce anume a fost nevoită să scoată din alimentație, ca să scape de simptomele neplăcute pe care le avea atunci când mânca după pofta inimii. Cântăreața a spus că a renunțat la zahăr și alimente cu gluten sau histamină. Vezi aici cum arăta Adda la începutul carierei ei muzicale!

”V-am terorizat cu slăbitu meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani…  Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam”, a spus Adda.

Cum a ajuns Adda să aibă probleme de sănătate

În afară de alimentele pe care trebuie să le aleagă cu grijă înainte de a le consuma, Adda a început să bea multă apă, dar și să ia vitamine și suplimente pentru a-și întări imunitatea. Cântăreața a precizat că și-a ”stricat” singură organismul cu alimentație greșită și cu medicamente precum antibiotice și antiinflamatoare, dar și stres. Artista nu le-a recomandat urmăritorilor ei să îi ia exemplul, dar i-a sfătuit să meargă la un nutriționist și să acționeze în funcție de cerințele propriului organism.

”Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc. și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă-minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!”, ”Ultima oară când am purtat rochia asta a fost la petrecerea de ziua mea, când am împlinit 22 de ani. Acum, aproape 7 ani mai târziu, îmi vine din nou!”, a mai scris pe internet Adda, care va împlini 29 de ani la data de 3 martie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...