Nu mai există cale de împăcare! Ilinca Vandici anunță că divorțează de Andrei Neacșu

Andrei Simion 13.05.2023, 19:52

În urmă cu puțin timp, Ilinca Vandici a anunțat pe rețelele sociale că divorțează de tatăl copilului ei, Andrei Neacșu. Vestea vine după ce vedeta TV confirmase ceea ce redacția Playtect-Impact a prezentat încă de la Paște: despărțirea de soțul ei.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu divorțează

„Viata fiecărui om este plina de urcusuri si coborasuri , fericire si lupte care ne vor testa rezistenta si integritatea dar ne vor impinge sa depășim provocarile si ne vor invăța lectii care ne vor face si mai puternici pe drumul nostru!”, a precizat Ilinca Vandici pe Instagram.

Recent, celebra prezentatoare TV a recunoscut despărțirea de Andrei Neacșu, tatăl fiului ei, explicând că nu mai locuiesc împreună de ceva timp și că mariajul ei a ajuns la final. Deși amândoi au încercat să găsească o soluție pentru a rămâne împreună, iată că s-a ajuns la separare.

În ultimele luni, s-a tot zvonit că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai formează un cuplu și că acesta s-ar fi mutat într-un apartament din nordul Capitalei. De altfel, Impact.ro a arătat dovada că soțul vedetei TV dădea mesaje mai multor femei pe rețelele sociale.

Mai mult, au apărut semne de întrebare când prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a botezat un copil, fără ca Andrei să apară în fotografiile de la fericitul eveniment. Totodată, Ilinca a plecat doar cu băiețelul într-o vacanță în Dubai.

Ilinca Vandici (10)
Ilinca Vandici (10)

Anunțul făcut de vedeta TV

Mesajul postat de Vandici, sâmbătă, 13 mai, este următorul: „Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”.

Urmăriți Impact.ro și pe