EXCLUSIV

Nu doar Ştefan Bănică aduce bani în casă. De unde provin veniturile frumoase ale Laviniei Pîrva EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 24.09.2021, 19:36

E mamă, patroană, model, artistă și gospodină în același timp. În plus, soția lui Ștefan Bănică junior suplinește cu brio lipsa spectatorilor la concertele artistului, din cauza pandemiei. Ea lucrează la colecția nouă de treninguri, care-i poartă numele, care se vând foarte bine și cântă muzică sârbească.

Lavinia Pârva, venituri frumoase în plină pandemie

În timp ce soțul său, Ştefan Bănică jr., se numără printre vedetele autohtone cu o priză extraordinară la public, care resimte efectele indirecte ale pandemiei, atât prin lipsa concertelor de altădată, cât și prin numărul mic de bilete vândute, ei bine, Lavinia Pârva s-a descurcat și încă se descurcă de minune în această perioadă. Și pentru că s-a reprofilat, făcând cu totul altceva, dar rămânând în același timp și-n domeniul artistic. Chiar dacă se vor interzice din nou concertele, aceasta nu va rămâne fără venituri, grație magazinului său online și a clientelei pe care și-a făcut-o, deja.

Ea însăși a declarat pentru impact.ro că, profesional, se bucură de un succes neașteptat cu magazinul său de haine online. ”Totul a început dintr-o joacă, iar acum înregistrază un mare succes. Mă refer la shop-ul online pe care-l am, cu haine de damă în special și lucruri pentru copii. Am și rochițe, dar merg foarte bine treningurile”, ne spune aceasta. Mai mult, după ce a înregistrat stocuri epuizate la treningurile care-i poartă numele, deși prețul unuia este de 400 de lei, Lavina se pregătește să dea o nouă lovitură. ”Lucrez la colecția nouă de toamnă-iarnă, cu treninguri de catifea, unul îmi poartă numele. Avem cele mai multe comenzi la acest produs”, a adăugat aceasta. Soția lui Ștefan Bănică este în același timp și model petru hainele pe care le creează, ea fiind cea care participă la ședința foto pentru lansarea produselor pe site.

Lavinia Parva, venituri frumoase in plina pandemie
Lavinia Parva, venituri frumoase in plina pandemie

Cum a ajuns să învețe limba sârbă

Totodată, Lavinia nu a renunțat nici la prima sa iubire, muzica. Aceasta ne-a mărturisit că și-a reluat concertele, care de asemenea sunt o altă sursă de venituri. ”Am început concertele, am proiectul balcanic care merge foarte bine mai ales la petrecerile private. În mod special, cele cu muzică sârbească. Sper să putem cânta cât mai mult”, ne-a spus artista. Lavinia nu a ascuns faptul că a învățat limba sârbească la Timișoara, orașul său natal: ”Am crescut la Timișoara și acolo se vorbea, dar nu am făcut cursuri speciale”.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație. Împreună au un băiețel, Alexandru, în vârstă de doi ani și patru luni. Artista mărturisește că este mamă cu normă întreagă și gătește în timpul liber. ”În limia timpului, le fac pe toate, cu drag, mă descurc foarte bine. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, spunea artista.

Urmăriți Impact.ro și pe