Noutăți importante la Lidl. Produsele care au apărut la jumătatea lui februarie

Badea Violeta 15.02.2022, 08:42
Noutăți importante la Lidl. Produsele care au apărut la jumătatea lui februarie

Vești bune pentru clienții Lidl România! Celebrul retailer a scos la vânzare câteva produse noi, iar prețurile sunt extrem de avantajoase. Mai mult ca sigur clienţii vor fi încântați să descopere noile produse la rafturi, mai ales că puțini se așteptau să găsești asta în magazinele Lidl. Iată noutățile apărute la jumătatea lunii februarie!

Lidl introduce produse noi

Alimente, articole vestimentare, produse de îngrijire, Lidl oferă clienților săi produse din cele mai variate categorii. Unul dintre cele mai apreciate și iubite magazine din țara noastră vine, acum în luna iubirii, cu vești extraordinar de bune pentru clienții săi.

Astfel, celebrul retialer german a scos la vânzare câteva produse noi pe piață. Este vorba de seturi de pictură cu șevalet din lemn, o trusă pentru schițe și pensule. Aceste noutăți îi vor încânta, cu siguranță, pe clienții creativi și iubitori de artă.

Recent, cei de la Lidl au prezentat, pe site-ul lor oficial, aceste produse pe care le pune la bătaie, acum la jumătate lunii februarie.

Acolo, reprezentanții cunoscutului retailer oferă detalii importante despre produsele pe care le-au scos la vânzare. Precizăm, de asemenea, că aceste oferte sunt valabile în magazinele din toată țara, nu doar din București.

Noutati Lidl Romania
Noutati Lidl Romania

Materiale pentru pictură la preţuri mici, la Lidl

Lidl România a pregătit surprize uriașe pentru pasionații de pictură. În magazinele Lidl din toată țara vom descoperi  trusa extraordinară de pictură, cu șevalet din lemn.

Acest produs este oferit de Crelando și include suport pentru pânză, cu înălțime reglabilă (până la 70 cm), cu înclinare reglabilă. Trusa are nu mai puțin de 52 de piese și costă doar 149 de lei.

Tot la Lidl, pasionații de desen pot găsi trusa pentru schițe și desen, în cutie de lemn. Aceasta are 26 de piese și se găsește la prețul incredibil de doar 39,99 lei.

De asemenea, retailer-ul a mai scos la vânzare și o trusă de acuarele. Aceasta include pensulă cu rezervor și costă tot 39,99 lei.

Dacă dorești să ai parte și de o adevărată provocare, Lidl oferă amatorilor și un aparat de pirogravură, marca Parkside.

De regulă, acest produs este folosit la modelarea lemnului la cald, așa se numește procedeul, iar din mâna unui adevărat artist pot ieși opere de artă, folosind pirogravura.

Aparatul are o putere de 30 de W și prețul său este de doar 35 de lei. Retailer-ul german mai oferă clienților săi și alte produse pe care le poți vedea AICI, așadar ai toate motivele să mergi în cel mai apropiat magazin Lidl.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...