Noutăţi despre Mioara Roman. Oana, fiica sa, spune adevărul: “Alerg la spital”

Ana Anitoiu 01.08.2021, 08:00

Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme. Fiica sa, Oana, a spus adevărul despre ce se întâmplă. Vedeta a dezvăluit că a alergat și la policlinică și la spital și s-a agitat să găsească soluții pentru ca starea mamei sale să se îmbunătățească.

Ce se întâmplă în aceste zile cu Mioara Roman

De la începutul acestui an, Mioara Roman a trecut prin două intervenții chirurgicale, dar a reușit să se recupereze. Ulterior, femeia a fost internată într-un centru de recuperare unde starea ei s-a îmbunătățit considerabil. Însă, acum lucrurile au luat din nou o turnură neplăcută.

Oana Roman a dezvăluit ce se întâmplă cu mama ei. Vedeta a cerut ca Mioarei Roman să îi fie făcute analize suplimentare la centrul de lux unde se află din nou. Vizibil obosită, fiica fostului premier Petre Roman s-a filmat povestind prin ce a trecut.

”Cam așa arătă fața mea după câteva zile în care m-am stresat, m-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete.

Vreau să mulțumesc doctorilor care mă ajută să găsesc soluții și variante pentru mama. La centru i se vor face iarăși mai multe investigații pentru a vedea cum facem ca starea ei să fie mai bună”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Noutati despre Mioara Roman. Oana, fiica sa, spune adevarul
Petre Roman, alaturi de Mioara si Oana Roman

Oana Roman a plecat în vacanță. ”În sufletul meu e zbucium’

De asemenea, Oana Roman le-a spus fanilor ei că a plecat la mare, în ciuda problemelor cu care se confruntă, astfel încât fiica ei și a lui Marius Elisei să simtă că este vacanța de vară. Vedeta a spus că nu are liniște în aceste zile și a precizat că nu este vorba despre dificultăți în relația cu partenerul ei de viață, cu care s-a împăcat recent după divorț.

”În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis.

Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea.”, a adăugat Oana Roman.

De ce boală suferă Mioara Roman

Anterior, Oana Roman a dezvăluit că mama ei suferă de o boală degenerativă ce nu are tratament. Mai exact, Mioara Roman a fost diagnosticată cu Parkinson, iar la centrul de recuperare unde a internat-o starea ei se îmbunătățise și își recăpătase din mobilitate.

”Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana Roman în urmă cu ceva timp în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.