Noutatea adusă de WhatsApp. Va semăna mult cu Facebook în această privinţă

Stan Filon 06.05.2022, 21:09
Noutatea adusă de WhatsApp. Va semăna mult cu Facebook în această privinţă

Vin vești bune pentru utilizatorii de WhatsApp din toată lumea! Cel care a adus ultimele noutăți a fost Mark Zuckerberg, care a vorbit despre noua funcționalitate pe care o avea îndrăgitul serviciu folosit de nu mai puțin de peste două miliarde de oameni de pe glob. Utilizatorii chiar se întrebau când se vor bucura de această nouă opțiune, pe care au văzut-o și la Facebook.

Noutatea adusă de WhatsApp pentru toți utilizatorii din lume

Ei bine, Mark Zuckerberg a anunțat că utilizatorii de WhatsApp se vor putea bucura de mai multe emoticoane cu care să își exprime diferite stări, așa cum este posibil la Messenger, Facebook sau Instagram. În prezent, după cum bine știm cu toții, sunt disponibile doar cinci reacții: inima, fața care râde, fața uimită, fața care cere scuze și cea cu mâinile încrucișate, care, după cum a observat chiar CEO-ul Meta, este o metodă de mulțumire. Mai mult, Mark Zuckerberg a explicat și cum pot fi folosite noile emoticoane.

Tot cunoscutul personaj a recunoscut că, momentan, această nouă opțiune WhatsApp nu poate fi folosită la scară largă, urmând ca zilelele următoare fiecare utilizator să aibă posibilitatea să insereze o o nouă reacție la mesajele sale. Acest lucru se face acum instantaneu, atingând și menținând apăsat mesajul la care vor să reacționeze, procedeul fiind același ca și pe celelalte platforme sociale.

Noutatea adusa de WhatsApp
Noutatea adusa de WhatsApp

Mark Zuckerbrg a făcut anunțul

Mai mult de 2 miliarde de utilizatori din peste 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde s-ar afla. WhatsApp este gratuit și oferă servicii de mesagerie și apelare simple, securizate și de încredere, disponibile pe telefoane din întreaga lume.

WhatsApp a început ca o alternativă la SMS-uri, însă acum serviciul acceptă trimiterea și primirea unei game variate de conținut media: texte, poze, clipuri video, documente, locații, precum și apeluri vocale. În plus, compania spune că toate mesajele pe care le trimit oamenii sunt criptate, pentru a asigura siguranța utilizatorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe