Noi măsuri anunțate de Mega Image, în plină pandemie. De ce vor avea parte clienții din 31 martie

Diana Radu 28.03.2020, 12:01
Noi măsuri anunțate de Mega Image, în plină pandemie. De ce vor avea parte clienții din 31 martie

După noile restricții luate de autorități în plină stare de urgență, Mega Image va funcționa după un nou program. Astfel, ora de închidere va fi modificată și va fi implementat un alt interval orar, special conceput pentru persoanele vârstnice.

Noi măsuri anunțate de Mega Image, în plină pandemie, de pe 31 martie

Franciza Mega Image anunță măsuri noi, în plină pandemie, aplicabile cât mai curând. A fost anunțat că persoanele în vârstă, de peste 65 de ani, ce reprezintă o grupă majoritară de risc, vor beneficia de alte schimbări benefice. Pentru a le fi facilitat accesul la cumpărături, această grupă de persoane, atât cele cu dizabilități, vor avea un nou interval orar disponibil pentru a face cumpărături. Mega Image a schimbat programul de acces în magazine pentru pensionari și vârstnici pentru intervalul 11:00 – 12:00.

Totodată, din data de 31 martie va fi lansată și aplicația Mega Image, ce le va fi accesibilă clienților pe smartphone sau tabletă. Programul general al magazinelor Mega Image, cât și a punctelor Shop & Go a rămas cel de 8:00 – 21:00. În acest mod, și angajaților le va fi permis să igienizeze suprafețele și să aprovizioneze corespunzător rafturile.

Și marți, pe 24 martie, Mega Image a anunțat că își schimbă programul. A fost vorba despre faptul că magazinul va fi deschis într-un interval orar diferit, față de cel de până acum. După cum bine știți, unele magazine Mega Image se închideau la ora 22:00, pe când altele mai târziu. Scurtarea programului s-a făcut tocmai pentru ca românii să nu mai iasă pe străzi după ora 22:00, cum prevede Ordonanța de Urgență în vigoare.

mega image, noul program, program special
Noul program de funcționare Mega Image

Mega Image introduce un interval special pentru persoanele de peste 65 de ani. Astfel, între orele 7:00 – 8:00 magazinul va sta la dispoziția vârstnicilor. Pe timpul nopții, magazinul va fi închis și igenizat. Reprezentanții supermarketurile spun că acest program le va permite să pregătească mai bine magazinele înainte de deschidere, să le dezinfecteze, să le igienizeze și să le aprovizioneze.

Clienții magazinelor Mega Image sunt rugați să păstreze distanța de minim un metru față de cei din jur, iar în acest sens angajații au montat și panouri pentru a le reaminti oamenilor acest aspect. De asemenea, personalul dezifectează și igenizează din oră în oră toate suprafețele folosite pentru a le oferi clienților cele mai bune condiții.

Efectuarea cumpărăturilor este recomadată de a se face doar de către un membru al familiei, pentru a evita aglomerația. Echipa Mega Image a mai făcut un anunț cu privire la stocurile de produse. Aceste sunt deja asigurate, așadar nu există nici un motiv de îngrijorare. Este recomandat să ne facem doar cumpărăturile necesare.

În ceea ce privesc comenzile online acestea pot avea întârzieri, deoarece este o perioadă extrem de solicitantă. Însă, personalul dă asigurări că se depun efeorturi pentru a se rezolva această problemă. De asemenea, ca o altă măsură de prevenire s-a redus și numărul de puncte pick-up, de unde se ridică comenzile online, care au un orar limitat. Comenzile online se pot plăti doar cu cardul, iar clienții au responsabilitatea de a-i informa pe curieri dacă se află în auto-izolare.

Urmăriți Impact.ro și pe