Noul model Dacia Duster va arăta mai bine ca niciodată. Ce specificații are. O să te îndrăgostești pe loc de această mașină

Mihai Roșoiu 26.11.2020, 15:06
Noul model Dacia Duster va arăta mai bine ca niciodată. Ce specificații are. O să te îndrăgostești pe loc de această mașină

Inginerii și desenatorii de la Dacia le pregătesc o surpriză de proporții clienților. Noul model Dacia Duster va arăta mai bine ca niciodată. Câteva informații din laboratoarele de la Mioveni au ieșit la suprafață și anunță o nouă eră pentru SUV-ul constructorului român. Specialiștii spun că șoferii se vor îndrăgosti pe loc de noile modele Duster și vor fi super-încântați și specificațiile acestuia.

Noul model Dacia Duster va arăta mai bine ca niciodată

În 2021, grupul Renalut anunță o adevărată revoluție, în ceea ce privește noul model Dacia Duster. Specialiștii vor să transforme SUV-ul într-una dintre cele mai spectaculoase mărci de pe piață și, în acest sens, lucrează la un facelift nemaivăzut până acum. Cei care au detalii despre felul în care va arăta Dusterul spun că va fi cu adevărat o bombă pe piața auto.

Cum Dacia Duster 3 este programată să apară abia în 2024, inginerii de la Dacia vor să îmbunătățească rapid aspectul celui mai nou model dina ceastă gamă. Așa că anul viitor vom vedea un altfel de autoturism. Pe lângă felul în care arată, vor apărea și shimbări de ordin tehnic, care nu sunt deloc de neglijat.

Noul model Dacia Duster va arata mai bine ca niciodata. Ce specificatii are
Noul model Dacia Duster va arata mai bine ca niciodata. Ce specificatii are

Cutie de viteze automată pentru Duster 2 Facelift

O cutie de viteze automată de tip EDC este super-argumentul constructorului pentru viitoarea modificare a Duster-ului. Pe lângă asta, vom putea să vedem o altă viziune a farurilor. Pentru a-l face cât mai atractiv, specialiștii Dacia vor „importa” modelul Y de pe noile Sandero și Stepway. E acea semnătură specială de lumină LED integrată în secțiunea superioară, în formă de săgeată, în timp ce grila va oferi, de asemenea, un design mai sportiv și elegant.

Duster se bucură de un mare succes în rândul cumpărătorilor europeni, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate modele din portofoliul constructorului de la Mioveni. Odată cu modificarea unor părți ale mașinii, aceasta ar putea deveni și mai atractivă pentru potențialii clienți.

Dacia Duster, un model de top al celor de la Dacia

Noul model Dacia Duster va arăta mai bine ca niciodată, dar deja SUV-ul are mare succes în străinătate, dar și în țara noastră.

Dacia Duster reprezintă unul dintre modelele de succes ale producătorilor de la Mioveni. Cu motorizări adaptate noilor vremuri și dotări utile șoferilor, grupul Renault lansa în 2010 prima mașină de teren a brandului. Deși colaborarea dintre români și francezi a dus la modele inspirate din cele deja lansate de Renault, designul Dacia Duster este creat, de fapt, de către un specialist diferit de cele două naționalități.

Urmăriți Impact.ro și pe