Noul iubit al lui Carmen Negoiță e un politician cunoscut. Cum îl alintă vedeta

Ana Anitoiu, Iulia Statie 21.06.2021, 18:47

Noul iubit al lui Carmen Negoiță e un politician cunoscut. La 11 ani de când a divorțat de Ionuț Negoiță, vedeta are un nou partener și nu ezită să se afișeze cu el. Iată cum îl alintă pe noul bărbat din viața ei.

Cine este noul iubit al lui Carmen Negoiță

Carmen Negoiță, în vârstă de 41 de ani, a fost căsătorită pentru o perioadă de 11 ani cu Ionuț Negoiță, iar din mariajul lor au rezultat doi copii. Cei doi au divorțat în anul 2010. Acum, se pare că vedeta și-a refăcut viața.

Mai exact, Carmen Negoiță are o relație cu un alt bărbat, Cătălin Boboc, membru PNL, secretar de stat la Ministerul Muncii, în vârstă de 45 de ani. Unul dintre lucrurile pe care le au în comun este faptul că amândoi au copii din căsnicii anterioare. El are un fiu adolescent.

Noul iubit al lui Carmen Negoita e un politician cunoscut. Cum il alinta
Carmen Negoita

Cum îl alintă Carmen Negoiță pe noul ei iubit

Carmen Negoiță a publicat o imagine în care apare la plajă alături de noul ei iubit, la Mamaia. Ea l-a alintat pe bărbat ”my love” (”iubirea mea, n.r.”). În fotografii poartă amândoi ochelari de soare și se abțin de la zâmbete prea largi.

În imagine se vede că fosta soție a lui Ionuț Negoiță a avut grijă să aibă o apariție atrăgătoare la plajă. Ea a purtat un sutien de baie negru ce i-a pus în valoare bustul și n-a uitat să poarte și un accesoriu la gât. Deschideți galeria foto de mai sus!

Ce ar fi făcut Carmen Negoiță după divorț, dacă n-ar fi avut copii

Carmen Negoiță avea vârsta de 30 de ani atunci când a divorțat, iar cei doi copii ai ei erau destul de mici. Ea a dezvăluit ce ar fi făcut după încheierea căsniciei dacă nu ar fi fost mamă.

„În momentul în care treci printr-o astfel de ruptură, familia şi mai ales copiii sunt cei care te ajută să treci peste ceea ce ţi se întâmplă. Dacă nu ar fi fost copiii, probabil aş fi călătorit mai mult”, a spus Carmen Negoiță.

Noul iubit al lui Carmen Negoiță, Cătălin Boboc, a fost candidatul Alianţei PNL – Brăila Nouă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. La alegerile locale din 27 septembrie 2020, el a obţinut un scor de 23,94%, iar PNL Brăila a obţinut la nivel de judeţ 26,5%. A avut funcţia de prefect al judeţului Brăila în perioada decembrie 2019 – august 2020, iar între 2012-2016 a fost senator PNL în Circumscripţia electorală nr.9 Brăila. În prezent, el este Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...