Noua metodă de furt dintr-un supermarket din Craiova. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere VIDEO

Alexandrina Toader 02.07.2021, 12:22
Noua metodă de furt dintr-un supermarket din Craiova. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere VIDEO

Noua metodă de furt dintr-un supermarket din Craiova. 5 femei şi un bărbat au fost prinși de polițiștii din Craiova după ce au furat mai multe bunuri dintr-un supermarket. Femeile au fost surprinse pe camerele de supraveghere ale magazinului în timp ce luau produse de pe raft pe care apoi le ascundeau sub fusta uneia dintre ele.

Noua metodă de furt dintr-un supermarket din Craiova

Pe imagini se vede cum femeile pun mai întâi marfa în coșul de cumpărături ca să nu ridice suspiciuni, apoi când nu mai este nimeni lângă ele să le vadă, încep să pună produsele într-un buzunar mare cusut special sub fusta uneia dintre ele. Înceracă să plece cu bunurile din magazin, dar sunt prinse de angajați.

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie de 49 ani, angajată a unui supermarket din Craiova, despre faptul că mai multe persoane au încercat să sustragă produse din incinta magazinului. La fața locului s-au deplasat poliţiştii unde au fost identificate 5 femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, stabilindu-se faptul că persoamele în cauză ar fi ascuns sub îmbrăcăminte şi în genţile pe care le aveau asupra lor mai multe produse alimentare și nealimentare, cu intenţia de a le sustrage, pe care le-au abandonat în momentul în care au fost surprinse de angajații socității, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Noua metoda de furt dintr-un supermarket din Craiova
Jaf intr-un supermarket din Craiova

Prejudiciul în valoare de aproximativ 800 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate. Persoanele în cauză au fost duse la sediul poliţiei pentru cercetări, iar poliţiştii au stabilit faptul că femeile, ar fi fost ajutate la comiterea faptelor, de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Merişani, sat Capu Piscului, care ar fi asigurat transportul acestora cu mașina.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, în colaborare cu poliţiştii de la investigaţii criminale, a fost depistat autoturismul în cauză, la volanul căruia a fost identificat bărbatul de 49 de ani, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În urma efectuării controlului autovehiculului, au fost găsite mai multe produse alimentare şi nealimentare, despre care, persoanele în cauză au declarat că au fost sustrase, în cursul aceleiaşi zile, dintr-un alt supermarket din Craiova, a mai spus Sadoveanu.

Bunurile au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt şi complicitate la furt. Două dintre femei sunt din Argeș, una din București, una din Vâlcea și una din Brașov.