Noua iubită a lui Walter Zenga, o bombă. Este româncă şi chiar seamănă cu Raluca, fosta soţie

Iancu Andreea 27.10.2021, 18:29

Povestea de dragoste dintre Walter Zenga și Raluca Rebedea s-a încheiat, iar antrenorul și-a refăcut deja viața. Deși au încercat să își salveze căsnicia care a durat aproape 15 ani, în urma acesteia rezultând și doi copii, cei doi au decis în final să se separe. Acum, Walter Zenga s-a afișat deja cu noua iubită, o bombă sexy, care pare că seamănă puțin cu Raluca, fosta soție. Proaspătul cuplu a fost surprins pe străzile din Italia de câțiva reporteri ai unei publicații locale.

Cum arată noua iubită a lui Walter Zenga. Tânăra româncă seamănă cu fosta soție a antrenorului

Walter Zenga și fosta sa soție, Raluca, nu mai formează un cuplu de ceva timp. În urmă cu doi ani de zile, cei doi anunțau că divorțează, însă timp de câteva luni au încercat să mai salveze totuși mariajul. Cuplul era stabilit în Dubai de ceva vreme, unde trăiau alături de cei doi copii ai lor. În realitate, încercările celor doi soți au eșuat, iar separarea a devenit iminentă. În timp ce Raluca Rebedea a rămas să locuiască împreună cu copiii în Dubai, Walter Zenga s-a mutat în Italia, la Milano, acolo unde a fost surprins de curând cu noua sa iubită.

Tânăra este o blondă superbă, care nu doar că este model și a participat la Miss Europa Continental, dar și seamănă puțin cu fosta soție a antrenorului. Lucrurile par să fie abia la început între ei, după cum dezvăluie imaginile publicate de Corriere dello sport, o publicație italiană. Zenga, care ar putea reveni la postura de tehnician în Italia, după despărțirea de Cagliari, pare să se refacă și din punct de vedere sentimental alături de românca Michela Motoc.

Noua iubită a lui Walter Zenga seamănă cu fosta soție
Raluca Rebedea, fosta soție a lui Walter Zenga

Cine este Michela Motoc, noua iubită a lui Walter Zenga

Antrenorul în vârstă de 61 de ani a fost cucerit de frumusețea româncei de numai 31 de ani. Tânăra este născută în România, însă a crescut în Italia, la Cavaion, în provincia Verona, potrivit informațiilor din presa italiană. Michela Motoc este model de meserie și a locuit, de asemenea, o bună perioadă în Dubai. Aici este posibil să îl fi întâlnit pentru prima oară pe Walter Zenga.

Cu toate acestea, relația dintre Walter și Michela s-ar fi legat în Milano, acolo unde cei doi au fost văzuți împreună de către reporteri. Frumoasa blondină pare să îi semene fostei soții a tehnicianului. În plus, modelul afișează un trup de milioane, pe care inclusiv reprezentanții Miss Europa Continental l-au remarcat, după ce tânăra a obținut locul 3. Totodată, noua iubită a lui Zenga este extrem de activă în mediul online, acolo unde a strâns mai bine de 190.000 de urmăritori. Tânăra nu se sfiește să își dezvăluie obiceiurile  și decorurile luxoase

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...