Noua iubită a lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu a răbufnit pe internet. ”Nu am de ce să mă rușinez”

Iancu Andreea 29.05.2020, 11:44

De vreme ce relație dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este istorie, noua iubită a afaceristului a ajuns în lumina reflectoarelor. Astfel, mai multe secrete ale Dariei Radionova ies la iveală. Se pare că focoasa rusoaică și-a schimbat look-ul datorită operațiilor estetice. Totuși, tânăra pare să se mândrească cu modul în care arăta în trecut.

Daria Radionova, schimbare totală de look

Alex Bodi s-a îndrăgostit de aspectul senzual al focoasei rusoaice, însă probabil nu a cunoscut-o pe vremea când arăta total diferit. Astăzi Daria își expune formele apetisante și chipul sculptat, însă aceasta a trecut printr-o serie de transformări pentru a arăta așa.

Potrivit cancan.ro, este foarte posibil ca Daria Radionova să fi apelat la ajutorul unui chirurg estetician. Specialiștii din domeniu care au analizat pozele vedetei menționează că rusoaica ar fi optat pentru liposucție, injectare cu grăsime în zona feselor, acid hialuronic în buze, precum și minimum trei rinoplastii. Totodată, șatena se mândrește cu o pereche generoasă de silicoane în zona bustului.

Daria și Alex Bodi par să formeze un cuplu
Daria și Alex Bodi par să formeze un cuplu

Mesaj dur, cu care Daria o atacă subtil pe Bianca

De vreme ce au apărut imagini cu vedeta și modul în care arăta în trecut, Daria a răbufnit. Rusoaica a postat un mesaj dur pe contul său de Instagram în care explică operațiile estetice.

Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc. Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate. Mai ales copilăria mea, care a fost cea mai fericită perioadă din viață. Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștiințe în toate domeniile ci și prieteni buni și adevărați, cu care mă mândresc nespus de mult.

Daria Radionova își amintește cu plăcere de perioada în care nu era o apariție atât de senzuală. Noua iubită a lui Alex Bodi mărturisește că este chiar ambiționată de mesajele gurilor rele.

Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate. Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat. Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă. Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față, a scris Daria pe Instagram.

Descoperă transformarea focoasei rusoaice în galeria foto de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...