Noua funcție a aplicației WhatsApp pe care toți utilizatorii o așteptau. Devine astfel concurență pentru Instagram

Andra Daoud 11.06.2022, 23:19
Noua funcție a aplicației WhatsApp pe care toți utilizatorii o așteptau. Devine astfel concurență pentru Instagram

WhatsApp face tot posibilul pentru a-și menține clienții și pentru a atrage unii noi, iar funcțiile pe care le introduce sunt o dovadă cât se poate de clară în acest sens. Serviciul de comunicare s-a inspirat de la Instagram și face o schimbare pe care mulți o vor aprecia. Noua funcție are legătură cu chat-urile de grup. Ce au anunțat cei de la WhatsApp și cum va putea fi folosită funcția.

WhatsApp introduce o funcție pe care mulți utilizatori o așteptau

WhatsApp este cel mai folosit seviciu de comunicare, iar cei care dețin compania fac constant schimbări și update-uri pentru a-și fideliza clienții. Așa se face că serviciul este îmbunătățit constant, iar cea mai nouă modificare pe care au pregătit-o cei de la WhatsApp este una semnificativă. Dacă până acum sesiunile de chat de grup permiteau participarea a 256 de utilizatori simultan, lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Mai precis, cifra se va dubla. Cei de la WhatsApp au decis să mărească numărul de participanți dintr-un chat de grup de la 256, la 512. În acest fel, vor fi facilitate ședințele din companii multinaționale, dar și evenimentele virtuale cu până la 512 participanți. Funcția a fost activată deja pentru cea mai nouă versiune disponibilă a serviciului de comunicare, urmând să devină accesibilă pentru utilizatorii de telefoane cu Android și iOS, prin actualizările automate de software.

Există două moduri prin care utilizatorii pot participa la astfel de chat-uri de grup: fie sunt selectați în mod individual de către inițiatorii chat-ului, fie se conectează folosind un link de invitație primit anterior.

Noua functie a aplicatiei Whatsapp pe care toti utilizatorii o asteptau. Devine astfel concurenta pentru Instagram
Numarul de participanti in chaturile de grup va creste la 512

WhatsApp testează o funcție care va fi pe placul utilizatorilor

Nu este singura modificare pe care reprezentații serviciului de comunicare deținut de compania META o pregătesc. Cei de la WhatsApp au anunțat că lucrează la o funcție care să le permită utilizatorilor să editeze mesajele pe care le-au trimis. Opțiunea este testată în versiunea Beta, însă nu se știe când va putea fi disponibilă utilizatorilor serviciului de comunicare, la scară largă.

În prezent, utilizatorii au la dispoziție opțiunea de a șterge un mesaj pe care l-au trimis, însă numai dacă acesta nu a fost citit încă de către destinatar. Așadar, în cazul în care doriți să înlăturați un mesaj pe care ați apucat să îl trimiteți nu trebuie decât să țineți apăsat pe el, se va deschide un meniu, din care veți selecta să ștergeți mesajul respectiv din căsuța de chat, atât pentru voi, cât și pentru destinatar.

Urmăriți Impact.ro și pe