Noua Dacia Sandero, un mare eșec? Preț uriaș pentru dotările extrem de vechi: „Aragaz la climatizare și oglinzi cu băț”. Cât costă un asemenea model

Cristian Cojocaru 21.11.2020, 20:18
Noua Dacia Sandero, un mare eșec? Preț uriaș pentru dotările extrem de vechi: „Aragaz la climatizare și oglinzi cu băț”. Cât costă un asemenea model

Intrată sub lupa lui Andrei Barbu, la Motor Blog TV, acesta a realizat un test drive celui mai nou model produs la Mioveni. Noua Dacia Sandero, un mare eșec? Deși anumite lucruri l-au nemulțumit pe realizatorul blogului, acesta a ajuns la concluzia că este mult mai bună decât generația anterioară.

Noua Dacia Sandero, un mare eșec?

Produsul perfect nu există, dar mai bun poate exista. Este și cazul noului model de Dacia Sandero. Aceasta a intrat pe mâinile realizatorului Motor Blog TV, Andrei Barbu, care a testat în premieră automobilul. Concluziile sunt destul de bune, având în vedere că prețul atrăgător nu poate atrage exigențele potențialilor cumpărători.

„Am condus în premieră noua Dacia Sandero și după ce am postat câteva clipuri introductive, a venit și momentul testului complet. Noua Dacia Sandero pe care am condusă are motorul de 999 cmc, cu trei cilindri și o mică turbină, cât să dea drumul la 92 de cai-putere. Cutie manuală, aragaz la climatizare și oglinzi cu băț. Adică reglabile manual… Noua Dacia Sandero aduce câteva elemente super mișto pentru o mașină atât de accesibilă și, tocmai prin prisma prețului, e greu să judeci mașina asta prea aspru. Cel mai simplu e așa: noua Dacia Sandero e mult mai bună decât generația precedentă. Și atât!” , potrivit analizei postate pe Youtube a Motor Blog TV.

Deși anumite comentarii ale acestuia precum ”aragaz la climatizare și oglinzi cu băț” par a fi descurajante, Andrei Barbu a tras o concluzie clară. Astfel că potrivit spuselor acestuia, Dacia Sandero pare a fi mult mai bună decât generația anterioară.

Cert este că Andrei Barbu trage o concluzie clară: noua Dacia Sandero e mult mai bună decât generația precedentă.

Producătorii de la Dacia, a început să pună accentul pe prețurile atractive
Producătorii de la Dacia, a început să pună accentul pe prețurile atractive

Prețurile noului Logan pornesc de la 8.400 de euro

Producătorii de la Dacia, a început să pună accentul pe prețurile atractive, raportat la dotările celei de-a treia generații de Logan, Sandero și Sandero Stepway. Aceștia au făcut și o descriere pe site-ul oficial Dacia, menționând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generațiile precente. Pe lângă această mențiune, se mai adaugă și un design complet nou, aerul modern dar și atribuții precum echipamentele disponibile dar și fiabilitatea acestor noi modele.

Prețul nici el nu merită neglijat, fiind unul dintre cei mai importanți factori atunci când vine vorba despre o nouă achiziție.

”Disponibile la un preț la fel de imbatabil, noile modele Dacia reprezintă un răspuns adecvat pentru așteptările unei categorii tot mai numeroase de clienți, pentru care achiziția unei mașini se înscrie într-o tendință de abordare rațională a opțiunilor de consum pe termen lung. Clienții noștri își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect”, mai precizează aceștia pe site-ul oficial.

Prețurile pentru noul Logan sunt cuprinse între 8.400 de euro, cu tot cu TVA și 12.950 euro. Dacia Sandero este cuprinsă între 8.600 și 12.950 ca preț, iar noul Sandero Stepway pornește de la 12.050 și ajunge până la 14.050 de euro, potrivit playtech.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe