Nusret Gokçe, cunoscut în mediul online ca Salt Bae, este un unul dintre cei mai renumiți și excentrici bucătari din lume, iar celebritați de pe tot mapamondul se înghesuie să mânânce la restaurantele sale de lux. Cu astfel de clienți, băcătarul turc a distribuit nota de plată, în valoare de 160.000 de euro. Iată cine este sportivul care a plătit această sumă.
Bucătarul Salt Bae a devenit celebru peste noapte datorită modului în care presară sare pe preparate, iar starurile internaționale fac coadă pentru a prinde un loc la mesele din restaurantele de lux ale acestuia. Printre cei care i-au gustat bucatele se numără Leo Messi, David Beckham și familia, Leo Di Caprio, Antonio Banderas sau președintele Maduro.
Nu este de mirare că și notele de plată sunt pe măsură, iar celebrul bucătar Salt Bae se laudă cu acestea. „Calitatea nu este scumpă”, este mesajul celebrului bucătar care însoțește o notă de plată considerată printre cele mai mari din istorie. Nota în valoare de 615.065 de dirhami, moneda din Emiratele Arabe Unite, sau 161.113 euro a fost achitată în Dubai de Antonio Giovinazzi, un pilot italian de curse care face parte din Ferrari Driver Academy și concurează la Campionatul Mondial în Formula E.
Pilotul italian a consumat, printre altele, friptură de vită în foiță de aur și câteva sticle de vine Petrus, al căror preț a fost de 85.000 de euro. Cina cu pricina a fost servită la o masa de 14 persoane care au plătit în jur de 12.000 de euro fiecare.
Toată lumea a mâncat carne, specialitatea casei, pe care bucătarul o servește adesea personal la masă și apoi o sărează direct în fața clienților, gest care l-a făcut celebru în toată lumea sub numele de Salt Bae, potrivit The Nation View. De asemenea, pe nota de plată se vede că o bere Heineken costă 20 de euro, patru porții de cartofi prăjiți costă nu mai puțin de 47 de euro, iar o sticlă de apă plată costă 11 euro.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]