Nora lui Liviu Dragnea, ipostaze incendiare. A încins imaginația tuturor bărbaților cu formele ei voluptoase

Ioana Bucur 22.08.2022, 19:28

Cu toate că este o prezență discretă în spațiul public, evitând să participe la evenimentele la care presa este prezentă, nora lui Liviu Dragnea a dovedit că nu se ferește să apară în ipostaze incendiare. Tânăra soție a lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, a apărut în mai multe fotografii postate în mediul online ce sigur au încins imaginația bărbaților.

Nora lui Liviu Dragnea, ipostaze incendiare în mediul online

Cu toate că se ferește de aparițiile în fața presei, pe platformele de social media, nora lui Liviu Dragnea nu se ferește să se expună în ipostaze provocatoare.

Gina Alexandra, soția lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, a postat câteva imagini incendiare în mediul online. Privind fotografiile, este evident că tânăra are cu să se mândrească, atunci când vine vorba despre calitățile sale fizice.

În imaginile ce sigur au stârnit imaginația bărbaților, se vede că soția lui Valentin Dragnea are un bust generos și o siluetă ce amintește de cea a celebrei păpuși Barbie.

Nora lui Liviu Dragnea, ipostaze incendiare. A incins imaginatia tuturor barbatilor cu formele ei voluptoase

Fostul lider PSD a răbufnit: „Pentru mine, nu mai este om”

A trecut mai bine de un an de când Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. Acum, fostul lider PSD este pregătit și dornic să se întoarcă în prima linie a politicii românești.

El a vorbit recent despre unul dintre foștii săi colegi de partid, Petre Daea, pe care chiar el l-a susținut pentru funcția de ministru al Agriculturii.

„Pentru mine Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! (…) Știți cui trebuie să spuneți? Celor care bagă în pământ și se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meșteșugită a lui Daea nu trăiește. Oamenii ăștia se chinuie.

Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici măcar patriot. El urmărește doar banii! (…) Am vorbit cu el înainte să vină ministru și ce faci: stai un an, doi pe acolo și nu faci nimic. Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat foarte interesant, chiar dacă era total sub papucul lui Chesnoiu. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură și Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu.”, a spus Liviu Dragnea, la DC News.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...