Noi dezvăluiri despre Ilie Năstase. De ce l-a dus soția la preot

Andrei Cezar 27.06.2020, 18:12

De curând, Ioana și Ilie Năstase și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la o biserică din Constanța. Eveniementul s-a petrecut când nimeni nu se mai aștepta, după ce bruneta a vrut în repetate rânduri să depună actele de divorț. Totuși, destinul le-a surâs și iată că acum sunt mai fericiți ca niciodată. Ioana Năstase a vorbit deschis despre relația cu soțul ei și spune că fostul tenismen s-a schimbat mult în bine după ce l-a dus la preot.

Ilie Năstase dus la preot de soția sa

Ioana Năstase este extrem de fericită după ce ea și Ilie au reușit să facă și cununia religioasă. Cei doi se căsătoriseră civil anul trecut, iar acum așteaptă momentul potrivit pentru a organiza pentrecerea nunții, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Soția fostului tenismen a vorbit deschis despre relația dintre ei doi și spune că în ultima perioadă Ilie este mult mai liniștit decât înainte.

”E cu totul diferit. Se transformă. A fost o perioadă în care era foarte agitat, dar s-a mai dat după mine. Îmi face toate poftele, l-am dus şi la preot, s-a împărtăşit, s-a spovedit. Acum e mult mai calm, ne înţelegem foarte bine”, a mărturisit Ioana Năstase pentru OK Magazine.

Noi dezvăluiri despre Ilie Năstase. De ce l-a dus soția la preot
Noi dezvăluiri despre Ilie Năstase. De ce l-a dus soția la preot

Ilie Năstase foarte afectuos cu soția lui

Bruneta îl consideră pe soțul ei un ”copil răsfățat”, dar spune că Ilie Năstase este o persoană extrem de sufletistă care are multe alte calități.

Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult.”, a mai spus soția fostului tenismen.

Fostul tenismen își răsfață soția și îi face declarații de dragoste de câte ori are ocazia.

Îmi spune în fiecare zi. Şi în fiecare dimineaţă, când se trezeşte şi îmi face cafeaua, îmi spune că îi pare rău că nu m-a cunoscut mai demult.”, a mai declarat bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI