Noi dezvăluiri despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Ce se întâmpla când erau pe scenă

Badea Violeta 27.01.2022, 16:23

Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este cunoscută de o țară întreagă. Ambele au prezentat emisiuni de succes și s-au iubit cu celebrul artist, Ștefan Bănică Jr. De-a lungul timpului, cele două vedeta și-au aruncat înțepături ori de câte ori au avut ocazia. Un cunoscut prezentator TV a vorbit, recent, despre cele două dive. Iată ce se întâmpla, de fapt, când erau pe scenă!

Un celebru prezentator a vorbit despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Un prezentator extrem de îndrăgit a făcut dezvăluiri despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Este vorba despre nimeni altul decât Dan Negru, om de televiziune ce a părăsit, recent, Antena 1 pentru a începe o nouă aventură la Kanal D.

Regele audiențelor a declarat că televiziunea din ziua de astăzi nu mai construiește branduri precum Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu. De asemenea, acesta a mărturisit că pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă.

„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age.

Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut.

Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă.”, a declarat Dan Negru, citat de Viva.ro.

Război între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu?
Mihaela Radulescu si Andreea Marin

Cum au reacționat cele două dive când s-au reîntâlnit pe scenă

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au reîntâlnit pe platourile emisiunii „Masked Singer”, de la Pro TV. Zâna surprizelor a reușit să câștige concursul ajungând în finala show-ului sub masca personajului Muma Pădurii. Diva de la Monaco a rămas uimită atunci când a văzut cine se ascundea sub mască.

„Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”, a exclamat jurata Masked Singer.

Ulterior, Mihaela Rădulescu a lăsat deoparte tot trecutul, a îmbrățișat-o și a felicitat-o pe rivala ei de-o viață.

„Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… Am fost toți în toate direcțiile”, a declarat diva de la Monaco.

La rândul ei, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” s-a declarat entuziasmată de experiența de la „Masked Singer”.

Înainte de această reîntâlnire, cele două vedete nu mai fuseseră prezente pe aceeași scenă din 2017, mai exact de la emisiunea „Uite cine dansează”, tot de la Pro TV, unde Andreea Marin era jurată, iar Mihaela Rădulescu era prezentatoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...