Noi detalii în cazul morții lui Nosfe. Cum a fost găsit artistul în casa lui din Balotești. Cazul a fost preluat de cei de la investigații criminale

Ana Anitoiu 17.10.2022, 10:38
Noi detalii în cazul morții lui Nosfe. Cum a fost găsit artistul în casa lui din Balotești. Cazul a fost preluat de cei de la investigații criminale

Noi detalii în cazul morții lui Nosfe au fost comunicate de autorități, care au precizat cum a fost găsit artistul în vârstă de 37 de ani în casa lui din Balotești. Cazul a fost preluat de cei de la investigații criminale.

Cum a fost găsit rapperul Nosfe în locuința lui, după concert

Rapperul Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi suferit un infarct, la scurt timp după ce a susținut un concert.

Conform Poliției, soția rapperului a fost cea care a sunat la 112, la puțin timp după ce s-au întors amândoi de la concert, în locuința lor din Balotești. Artistul s-a prăbușit la pământ, fără ca în timpul zilei să fi acuzat vreo stare de rău.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, a transmis Poliția.

Nosfe
Nosfe

Cazul decesului rapperului Nosfe, preluat de Serviciul de Investigații Criminale

De asemenea, Poliția a precizat că medicul legist s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit al rapperului Nosfe a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Totodată, Poliția Română a transmis că Serviciul de Investigații Criminale a preluat cazul decesului rapperului Nosfe. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...