Noi detalii ies la iveală despre tânăra care a murit subit într-o sală de fitness. Ce au descoperit anchetatorii

Cătălina Burghelea 20.11.2022, 12:58
Noi detalii ies la iveală despre tânăra care a murit subit într-o sală de fitness. Ce au descoperit anchetatorii

O adolescentă din Alba Iulia a murit subit, sâmbătă, la o sală de fitness din oraș. Fata s-a simţit rău în timp ce se antrena și a intrat în stop cardiorespirator. Potrivit autorităților, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a reuşit să o resusciteze, fiind declarat decesul. IPJ Alba a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, de ce și-a pierdut viața. Între timp, au ieșit la iveală detalii noi despre tânăra care și-a găsit sfârșitul la antrenament.

Ce s-a aflat despre tânăra care a murit subit într-o sală de fitness din Alba Iulia

O fată de doar 17 ani și-a pierdut viața, sâmbătă, 19 noiembrie, într-o sală de forță din orașul Alba Iulia. Tânăra s-a plâns de stări de rău în timpul unor exerciții fizice. Martorii au solicitat, prin numărul de urgență 112, o ambulanță, dar medicii au găsit-o pe adolescentă în stop cardio-respirator. Din păcate, au declarat decesul acesteia.

Se pare că adolescenta de 17 ani purta un costum cu stimulare electrică, susțin surse neoficiale din anchetă. Aceasta a acuzat stări de rău, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Detalii noi din anchetă

Informații cutremurătoare au apărut în cazul tinerei care a murit în sala de gimnastică SpiceX. Potrivit unor surse neoficiale, în timp ce făcea exerciții fizice, ea era îmbrăcată într-un costum cu stimulare electrică. După o perioadă, fata a început să acuze stări de rău, apoi s-a prăbușit la pământ. Cauza decesului pare să fie un infarct. Cu toate că au resuscitat-o zeci de minute medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incendiu în Constanta, la sala de fitness a Catalinei Popor Incendiu în Constanta, la sala de fitness a Catalinei Popor

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Alba a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca oamenii legii să stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauze exacte a decedat adolescenta.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc și se pregătesc pentru înmormântare. Tânăra era elevă în clasa a XI-a Colegiului Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia, fiind și voluntară la Crucea Roșie Alba.

Având în vedere vârsta fragedă a fetei, autoritățile locale au decis să nu ofere mai multe detalii despre caz. De altfel, tragedia nici nu a fost anunțată oficial de către IPJ Alba.

Caz similar la Constanța

Deși cazul tinerei nu este singular, șochează vârsta fragedă a victimei din Alba Iulia. În luna iunie, un bărbat din Constanța a murit după ce a suferit un infarct tot la sala de fitness. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost ținut în viață doar de aparate, timp de două săptămâni. Ulterior, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...