Noi detalii au ieșit la lumină în cazul Elodiei Ghinescu. Dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost de față”

Andrei Simion 24.03.2023, 11:38
Noi detalii au ieșit la lumină în cazul Elodiei Ghinescu. Dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost de față”

Au ieșit la lumină detalii noi în cazul Elodiei Ghinescu. Mama ei nu și-a mai văzut nepotul de 11 ani, iar familia lui Cristian Cioacă i-ar fi spus copilului o altă versiune a poveștii, în favoarea fostului polițist, care a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre.

Ce i-a spus familia lui Cioacă fiului Elodiei Ghinescu

Avocata Emiliei Ghinescu, Marinela-Crina Radu, a povestit că mama Elodiei a fost îndepărtată de nepotul ei, Patrick, de către familia Cioacă, în special de sora fostului polițist, care i-a spus copilului o altă variantă a poveștii. Femeii nu i se permite să comunice cu copilul prin niciun mijloc.

„Când Patrick era mai mic, prin executorul judecătoresc, doamna Ghinescu a reușit să-l vadă pe copil. După care doamna Ghinescu s-a gândit că este prea mare trauma asta pentru copil. Și a decis să lase copilul să mai crească, poate va conștientiza ce s-a întâmplat. Doamna Ghinescu l-a crescut de la o vârstă fragedă. În prezent, Patrick nu ține legătura cu familia Ghinescu. A fost influențat negativ de familia Cioacă în privința mamei și a bunicilor pe linie maternă.

Am fost de față când doamna Ghinescu s-a dus la școală să-l vadă pe copil. În acel moment nu era sora lui Cristian Cioacă prezentă, erau doar directorul și doamna învățătoare. Copilașul s-a apropiat de doamna Ghinescu, a luat-o de mână, s-a apropiat cu căpșorul de ea și a întrebat-o: De ce vii la mine câteva zile?

În momentul în care a fost înștiințată de acest lucru, sora lui Cristian Cioacă a venit la școală și a început să țipe la copil și să-i spună că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare. Și atunci copilul a început să plângă și i-a spus doamnei Ghinescu că nu îi iubește, pentru că tatăl lui este la închisoare din cauza ei. Copilul a fost influențat, nu a știut realitatea. Practic, de când a fost arestat Cristian Cioacă, Patrick nu și-a mai văzut rudele din partea mamei”, a spus avocata, potrivit cancan.ro.

Gestul facut de fiul Elodiei Ghinescu la 13 ani dupa ce mama sa a disparut. Cererea facuta la Primarie
Cristian Cioaca, Elodia Ghinescu si fiul lor

Cristian Cioacă, acuzat de familia Ghinescu de înstrăinarea moștenirii lăsate de Elodia

De asemenea, avocata familiei Ghinescu a spus că fiul Elodiei Ghinescu este unicul moștenitor al acesteia, dar Cristian Cioacă a înstrăinat multe dintre bunuri, urmărindu-și doar propriul interes, nu și pe cel al copilului său. Patrick ar trebui să moștenească, printre altele, apartamentul în care a fost omorâtă mama lui.

În plus, fiul Elodiei Ghinescu ar fi trebuit să moștenească, printre altele, apartamentul în care avocata a avut cabinetul, dar Cristian Cioacă l-a înstrăinat cu act de vânzare-cumpărare, și suma de aproximativ 30.000 de euro ce exista într-un cont la momentul tragediei, plus bijuteriile și alte bunuri ale avocatei.

„Ele ar fi trebuit să intre în masa succesorală de care copilul să beneficieze. Este evident că Cristian Cioacă și familia lui nu au urmărit interesul copilului, ci pe al lor”, a declarat Marinela-Crina Radu.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, precum și de violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Fostul polițist își execută pedeapsa în Penitenciarul Colibași, de unde a sperat să fie eliberat condiționat pe 1 februarie, dar magistrații i-au respins cererea.

Urmăriți Impact.ro și pe