Noi controverse în dosarul Caracal. Acuzațiile care răstoarnă scenariul deja cunoscut. „Știe unde este fata”

Anca Manolica 08.10.2022, 08:40
Noi controverse în dosarul Caracal. Acuzațiile care răstoarnă scenariul deja cunoscut. „Știe unde este fata”

Cazul Caracal este departe de a se finaliza. Sunt mai bine de trei ani de când Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut fără urmă, dar procurorii nu reușesc să deslușească misterul din jurul acestui dosar. Și cu fiecare lună care trece, apar noi controverse care par să dea totul peste cap. Ce dezvăluiri uluitoare face acum avocata familiei Melencu.

Noi acuzații uluitoare în Cazul Caracal

În luna iulie, s-au împlinit trei ani de când familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu sunt îndurerate de dispariția celor două fete. În timp ce autoritățile încearcă să facă lumină în acest caz, noi și noi detalii ies la iveală. Avocata familiei Melencu a făcut unele dezvăluiri neașteptate cu privire la procesul care se află în desfășurare la ora actuală, în care Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea și, posibil, uciderea tinerelor.

Deși a trecut atât de mult timp din momentul în care fetele au fost date dispărute, nu s-a ajuns încă la niciun rezultat. Ancheta este în plină desfășurare iar procesul lui Gheorghe Dincă nu pare să se termine prea curând. Cu toate acestea, cel supranumit „monstrul de la Caracal” a fost condamnat în primă instanță la 30 de ani de închisoare, pentru că le-a sechestrat, abuzat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Avocata familiei Melencu
Avocata familiei Melencu

Avocata familiei Melencu: „Știe unde este fata”

Acum, avocata familiei Melencu face dezvăluiri uluitoare despre implicarea mamei Alexandrei Măceșanu în proces. Carmen Obârșanu susține că lipsesc o mulțime de dovezi din dosar și că bănuiește că familia Alexandrei Măceșanu ar fi implicată în această dispariție.

„Sunt două variante: ori mama Alexandrei a fost păcălită că i se va da copilul după ce se va termina procesul, ori știe unde este fata. Asta o spun cu deplină responsabilitate!”, a spus Carmen Obârșanu.

La dosar nu se regăsesc, nici la această dată, apelurile telefonice ale Alexandrei și istoricul locației de pe telefonul mobil. 29 de mesaje au fost șterse fără vreo explicație. Mai mult, Carmen Obârșanu spune despre mama Alexandrei Măceșanu că ar fi părut dezinteresată pe tot timpul procesului și că ar fi refuzat să solicite unele probe care ar fi putut clarifica situația.

„Eu cred că în dosarul acesta este o singură răpire, la care au venit cu o „codiță”. Iar acum, dacă ar scoate-o pe Alexandra, ar trebui să spună ce-i cu Luiza și asta îi împiedică pe ei. Iar lui Dincă, pentru că nu a spus adevărul, o să-i fie foarte greu să scape”, a mai declarat avocata.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...