Nicușor Dan anunță că vrea să candideze din nou în 2024. Motivul invocat de primarul general

Stan Filon 16.11.2022, 21:57
Nicușor Dan anunță că vrea să candideze din nou în 2024. Motivul invocat de primarul general

Surpriză sau nu, Nicușor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei! Edilul a anunțat marți că vrea să candideze din nou și a lăsat să se înțeleagă că așteaptă sprijin din partea Partidului Național Liberal, la fel cum s-a întâmplat în anul 2020. Primarul se pare că a început deja campania electorală făcând din nou referire la fostul edil, Gabriela Firea.

Nicușor Dan anunță că vrea să candideze din nou în 2024

„În 2020 (…) am candidat într-un fel de alianţă (…) care a avut un mesaj foarte simplu: administraţia PSD a fost un dezastru la Bucureşti, trebuie să îndreptăm lucrurile. Eu cred că conjunctura din 2024 va fi asemănătoare şi cred că liderii de dreapta au această obligaţie faţă de bucureşteni de a nu lăsa Capitala pe mâna PSD-ului. Este ceea ce contează. Ce declară oameni cu diverse poziţii în partid este o chestiune care îi priveşte”, a declarat Nicușor Dan la Digi24, potrivit Agerpres. El a precizat că, oficial, PNL sprijină activitatea sa la nivelul Consiliului General și speră să îl susțină pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Primarul Nicușor Dan este convins că PNL va lua cea mai bună decizie pentru această formaţiune referitor la candidatul la alegerile locale din 2024.

Nicusor Dan anunta ca vrea sa candideze din nou in 2024
Nicusor Dan anunta ca vrea sa candideze din nou in 2024

„O să avem discuţii foarte interesante pe subiectul ăsta”

„Pentru 2024 o să vedem fiecare dintre noi mai multe rânduri de sondaje şi sunt convins că în vara lui 2024 o să avem discuţii foarte interesante pe subiectul ăsta”, a afirmat Nicuşor Dan. El spune că se bazează pe sprijinul a 20% dintre bucureşteni.

„Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care sunt de ordinul, ca intenţie de vot, de ordinul 20%, pentru că m-am apucat de acele lucruri fundamentale pentru Bucureşti, care nu mai puteau să fie amânate”, a punctat edilul general.

Edilul își menține declarațiile din campania electorală trecută și spune că gabriela firea este o variantă foarte proastă pentru Capitală.

„Gabriela Firea a fost un dezastru ca primar pentru Bucureşti. A dus Primăria în faliment (…), e o variantă foarte, foarte proastă pentru Bucureşti”, a adăugat Nicuşor Dan.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...