Nicușor Dan, alături de soție și fiică la vot. Atac dur la adresa Gabrielei Firea. Incredibil ce a spus

Diana Dumitrache 27.09.2020, 10:51

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din București, a venit la vot împreună cu soţia şi fetiţa. Conform sondajelor, acesta este favoritul bucureştenilor şi ar putea să îi ia locul Gabrielei Firea în urma alegerilor locale 2020.

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan, alături de soție și fiică la vot

Deşi activitatea sa politică este cunoscută de toţi românii, Nicușor Dan este o persoană discretă atunci când vine vorba despre viaţa de familie. Candidatul USR-PLUS susţinut de PNL a venit la secţia de votare însoţit de soţia sa, Mirabela Grădinaru, şi fiica sa, în vârstă de patru ani. Mirabela, manager la o companie auto, îi este alături încă de când acesta și-a început cariera politică.

Aşa cum era de aşteptat, Dan a avut un mesaj pentru bucureşteni, dar şi pentru rivala Gabriela Firea. Iată ce a declarat acesta după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

“Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare.

Bucureștiul are un potențial extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile. In slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructură școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta. Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă”, a spus Nicușor Dan.

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan: “Îi invit pe bucureşteni să dea un vot util”

Nicușor Dan, alături de soție și fiică la vot. Atac dur la adresa Gabrielei Firea. Incredibil ce a spus Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Nicușor Dan, alături de soție și fiică la vot. Atac dur la adresa Gabrielei Firea. Incredibil ce a spus Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Candidatul USR-PLUS susţinut de PNL a decis să meargă la vot încă de la primele ore ale dimineţii pentru a evita aglomeraţia, mai ales că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

“Invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot, să iasă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, iar votul este mai lent decât în condiții normale. Îi invit să dea un vot util, să facă din București un oraș pe care îl merită”, a completat acesta.

Nicușor Dan este, conform ultimelor sondaje, preferatul bucureştenilor pentru câştigarea postului de Primar General al Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...