Niculina Stoican, acuzată că a furat de la o colegă. „A recunoscut în fața judecătorului”

Mihnea Tălău 05.12.2022, 17:29
Niculina Stoican, acuzată că a furat de la o colegă. „A recunoscut în fața judecătorului”

Olguța Berbec se află în plin proces cu Niculina Stoican, după ce a acționat-o în judecată, acuzând-o că i-a furat o melodie. Ea susține că Niculina Stoican ar fi recunoscut în cadrul interogatoriului că i-a furat piesa.

Procesul trenează nejustificat de mult

Evident că artista este supărată că s-a ajuns în această situație, mai ales acum, în perioada sărbătorilor, când lumea se liniștește și se bucură de zilele frumoase alături de familie. Cântăreața de muzică populară, Olguța Berbec este mama a două fetițe, Cezara, 6 ani și jumătate și Olga, aproape doi ani, soția instrumentistului Remus Novac.

Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican. Avem un proces pe rol, pe care eu l-am intentat, deoarece în 2021 ea a lansat un cântec așa-zis nou, dar a cărui linie melodică îmi aparține 100%, încă din 2016. Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea. Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță”, a spus Olguța Berbec pentru viva.ro.

Ea a afirmat că nu a dorit această situație. Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp.

”Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie. În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat”, a adăugat Olguța Berbec.

Olguta Berbec va avea inca o fetita
Olguta Berbec 

În căutarea lui Moș Crăciun

Interpreta de muzică populară il va căuta în acest an, pe Moș Crăciun în America, iar pe viitor ăși dorește un mare spectacol.

”Crăciunul acesta îl aștept de mult timp și cred că o să fie perfect. Așa cum am zis, mergem în America, să-l găsim pe Moș Crăciun. De Revelion vom cânta, așa cum facem în fiecare an.

Pentru viitor visez un spectacol mare și muncesc pentru visul meu. Aștept anul 2023, cu bucuria de a trăi fiecare zi alături de cei dragi, cu evenimente mici și mari alături de publicul care mă apreciază”, a conchis cunoscuta cântăreața de muzică populară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...