Niculina Stoican a dat afară un actor celebru după ce s-a enervat la o glumă despre olteni. ”Hai, ieși”

Badea Violeta 01.12.2021, 18:40

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Îndrăgita artistă a fost invitată în emisiunea specială „Râzi cu roast”, de la Antena 1. Show-ul a oferit publicului momente amuzante, dar și unele neașteptate. Un actor cunoscut a dat-o în bară, iar cântăreața l-a taxat imediat. Artista a răbufnit la o glumă despre olteni!

Niculina Stoican, enervată la culme din cauza unei glume despre olteni

Emisiunea specială „Râzi cu roast” a fost difuzată aseară, 30 decembrie, de Antena 1. Printre invitați s-au numărat Niculina Stoican și actorul Cosmin Natanticu.

Cel din urmă a reușit să o scoată din sărite pe interpreta de muzică populară. Fostul concurent de la Asia Express a făcut glume despre olteni, dar acestea nu i-au picat deloc bine îndrăgitei cântărețe.

„Orașul în care oamenii citiți sunt chemați la tribunal. Craiova este un oraș universitar în care cea mai mare performanță a universității lor este fotbalul”, a spus Cosmin Natanticu.

Acesta râs și de lucrările lui Brâncuși. „Poarta Sărutului este locul în care oamenii își fac același poze inedite la nuntă. (…) De fiecare dată când s-ar auzi sub Poarta Sărutului un Te iubesc, fă, vă jur că aș cumpăra televiziunea”, a mai zis Cosmin, care i-a amuzat pe toți cei prezenți în platou.

Niculina Stoican, enervata de Cosmin Natanticu
Niculina Stoican, enervata de Cosmin Natanticu

Cum a reacționat Niculina Stoican

Directă cum o știm, Niculina Stoican i-a oferit imediat replica actorului, ba mai mult l-a invitat să părăsească platoul emisiunii.

„Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”, a flumit interpreta de muzică populară.

Niculina Stoican, acuzații dure la adresa unei cântărețe

Dacă mai sus glumea, acum vorbește mai serios ca niciodată. Niculina Stoican o acuză pe Olguța Berbec că i-a furat o melodie și este hotărâtă să meargă în fața unui judecător.

Cele două artiste se luptă pentru drepturile de proprietate intelectuală asupra unei producții care se află în repertoriul amândurora.

Niculina Stoican i-a dat un prim avertisment Olguței. Aceasta i-a dat report la canalul de Youtube, iar platforma a eliminat temporar conținutul, așa cum prevede politica companiei. Totuși, Youtube vrea dovezi legate de drepturile de autor din partea celui care a dat report.

De asemenea, platforma poate primi ca dovadă și deschiderea unei acțiuni în instanță privind drepturile de autor din partea celui care a făcut plângerea. În caz contrar, Youtube va reposta videoclipul suspendat după două săptămâni.

Se pare că Olguța Berbec și-a ieșit din minți atunci când și-a văzut melodia ștearsă, așa că a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, potrivit unor surse Wowbiz.ro. Momentan, cântărețele nu au comentat acest subiect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...